Foto e Ditës

Kur na shoqeron camera… :slightly_smiling_face::upside_down_face:

2 Likes

2 Likes

3 Likes

1 Like

Moza kape edhe nje remake tjeter te Danse te Matisit:

1 Like

Profil i ktij varik… qe merr vesh nga arkitektura mesjetare,

thelbi i arkitektures amerikane (dhe i kultures amerikane ne pergjithsi) eshte sinteza midis fotos tende ironike dhe fotos naive te pare te Mozes sentimentale vjeshtuke, dmth sinteze midis civilizimit dhe natyres:

Rilindja Urbane edhe ne Bulqize .
Bravo Edvin Kristaqi !

5 Likes

ngarkoje kromin Mustakuqi, shtyje vagonin, shtyje!

4 Likes

Qe ku e ke. :grinning:

Komunist e inatci ne zemer.
Nese ke qene ne nyc duhet te dish se aty gjen pak nga gjithcka. Qyteti i vjeter eshte ndertuar nga europianet, e gen ndertesa si te italise, anglise e gjermanise. Nder kishat me te bukura ne bote i ke ketu ( mos ki frige se i kam pare edhe kishat ne itali e france)
Ka ndertime moderne e futuristike, dhe parqe ( plus qe 5 min makine nga cdo drejtim e je ne mes te pyllit (ku gjen tipa si ty)

1 Like

1 Like

Thank u, kape dhe ti kete. Cilen painting te kujton? Meqe ke sy artisti.

2 Likes

Harvest Sangria :heart_eyes:. Cheers. Lol.

1 Like

1 Like

Moza,

francezet fashiste me dashuri ne zemer kur shkojne ne Nju-Jork shofin vepra arti t’mdhoja:

Na knaqet! :blush: Keep on shooting :camera_flash:

vari K 10 OSE 15 SHKRONJA

Sweet November. :maple_leaf::fallen_leaf::chestnut::ear_of_rice:

3 Likes