FOTOGALERI/ DITA NË FOTO

29 Maj, 2017. Fotot më pikante të ditës:

Kore e Veriut
Kim Jong-Un vëzhgon testimin e një rakete të re me sistem kontrolli.

Matara, Sri Lanka
Një stinë me shira dhe rrëshqitje toke ka shkaktuar të paktën 91 viktima.

Rio de Zhaneiro, Brazil
Protestuesit mblidhen në një koncert/demonstratë ku kërkojnë zgjedhje të parakohshme për presidentin e ri të vendit.

Bangkok, Tailandë
Një vajzë e vogël ushqen një xhirafë në Botën e Safarit.

Islamabad, Pakistan
Njerëzit freskohen në një përrua, teksa temperaturat arrijnë 38 gradë Celsius.

:mag:

:wave:

immagine

:new:

immagine