"Gropa e vdekjes", flet babai i 18-vjeçarit që u aksidentua

shikon ti: ja kjo eshte policia dhe shteti qe duam… -nese larg qofte ke ndonje hall te tille, duhet te kesh mik kryeministrin apo ministrin qe mbase…, mund, “te funksionoj” shteti.

Ky me ngjan tamam si Edi kur ka hequr nja tre viza, o Belul, gjyhna po mu keshtu me duket.:pensive:

Belul keta Panajotet mos kane gje tregtine e vajit te makinave? Kane patur nje depo ku ka qene keshi i vjeter.

jo jo, ky i shkreti eshte i mpire… duhet kohe te kalosh te tilla fatkeqesi.

si emer i njoh, por nuk e di me ç’biznes merreshin.

2 posts were merged into an existing topic: Diskutim i lirë - nëntor 2016

Lere lere se ata qe them une jane te tjere, por u ngjasojne emrat. Gjithesesi mire e the ti mesiper, jemj kthyer ne kohen e xhaxhit kur i shkruaje leter kryetarit se keta poshte benin pislliqe me koke te tyre.

square nga me nxore mi?!

Ka filluar rruga e lumit te vlores apo kismet mandatin tjeter se ashtu eshte nje muhabet?

Po c’lumeziu, aty eshte Vlora brenda gropa e balte, ti thua lumi

Pupu dmth ti me thua se lumi i vlores eshte ende me ate rruge si te Kandaharit?

Me thene te drejten nuk kam qene kurre😀Turp apo nder