Hijenat


#1

Në Shqipëri disa fëmijë në vend që të luajnë dhe të shkojnë në shkollë, janë të detyruar të punojnë për të ndihmuar familjen e tyre. Ndiqni reportazhin që u transmetua në emisionin e datës 31 Tetor në ‘Le Iene’ i cili është një emision investigativ-satirik që trasmetohet në kanalin “Italia 1.”


#2

tregoja krye m-hit rama, qe nje kokerr muti bere per shtresen e varfer. i rrofte emri i majte


#3

Ja tregova ja tregova e pe si reagoi ?