Mbrëmë nuk e ndeza televizorin

http://www.syri.net/op-ed/19466/mbreme-nuk-e-ndeza-televizorin/

Lutfiu eshte vezhgues i mire dhe shkruan qarte. Nje nga te vetmit

Nuk ndeze televizorin po kompjuterin do ta kesh ndezur me siguri.

Skane me njerezit kohe per me ndez tv, rrofte faqebuku

sa te kemi ppu-ne
telvizori na ha moone

. e.s.v

1 Like

televisorin jo, frigoriferin, jo, driten e diturise jo, motorrat e ekonomise jo, e shujten fare ate milet :frowning: :fire_engine:

1 Like

do kete pertuar…
si pun’e e sistemit te ri ppu qe mori ne qafe dembelat epike shqupiste kur ju thote: na titullin, po linkun e shkrimit hape vete

A post was merged into an existing topic: Diskutim i lirë - nëntor 2016

2 Likes