Më thuaj

Me thuaj
ç’do beje ti
sikur zemres ti vinin
nje tra te madh,te zi,
te pashprese.


Pastaj
rreth e rrotull
te shihje zinxhire,hekura,
dhe shkembinj te larte.


Padyshim
do fluturoje
me shpirtin shkrumb
nen qiejt
e pafundm’e.


[ xha Tani ] Prill.

2 Likes

goxha e bukur xhatani