Ndërkombëtarizimi i epshit

Epshi i shqiptareve shprehet ne gjuhen angleze. Ata qe banojne ne Shqiperi nuk kerkojne per pi… por per pu…, jo per k… por per d…

Sipas psikologes S.D kjo ka pasur efekt dhe ne veprimtarine seksuale te shqiptareve. Madje ajo hedh dyshime se edhe fertiliteti eshte cenuar pasi ka ndryshuar terminologjia.

Kjo ka shkaktuar çorientim ne vlerat e shqiptarizmes dhe te genit te shqiptarit, sic komenton antropologu dhe bio-teknologu F.K nga kolegji privat i Ujeprures e Elektrik Terminal.

Lulzim Basha sheh ndikimin e Edi Rames, se jo vetem qe interesi i shqiptareve per p… eshte ulur, por eshte ngritur ai per Edi Ramen dhe k…

Shoqeria civile sheh me zemerim qe statistikat tregojne varferine e popúllit, pasi eshte ulur interesi per p… dhe rritur per buke.

Interesi per para eshte ulur, por eshte ngritur interesi per euro pak kohe para zgjedhjeve, si duket njerezit ndiqnin kursin.

Gjirokastret kane hequr dore nga p… dhe kerkojne vec para, sikur dhe vlonjatet.

2 Likes

Paski rene ne pusine e internetit ori shqipe :frowning:

1 Like

E ardhmja duket e erret pus re Fiqo

8 posts were merged into an existing topic: Diskutim i lirë - tetor 2017

ne fakt ka rene interesi per p… ne 2017 dhe eshte rritur per Edi Ramen

Po per buke çne?

Pse? Kan dale gja pikçera te reja e? :smile:

1 Like

buka tregon nevoje. Nga grafika del se sa me shume te kerkojne per buke shqiptaret, aq me pak kerkojne per p…, e vice versa

1 Like

Çe pyt, shperdorim, shperdorim gjithandeja :frowning:
Qeverrija po mundohet e shkreta me ato doracaket per klasen e trete fillore, po,

Grafiku esht yll

si kendoi poet ali ali xhaferri:
c’kerkoi shqiptari ne shekuj
pak …pak drite pak hekur:slight_smile:

Prape me artikull porno ju? Po ata qe e shprehin epshin ne gjermanisht si i behet?:grin:

Varet se ne ca gjuhe i shikojne videot porno, ne kete menyre u instalohet gradualisht zakoni i te shprehurit. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Thjesht dhe konçiz, interesi i shqiptarve dhe njerzeve kudo ne bote, eshte -fatkeqesisht- per para.

Mendoj qe Shqiptareve si kane si nuk kane buke apo pune , ju rri dru , ka nje tendence me ardhjen e Rilindjes ne drejtim te prapanices por ska si ndodh ndryshe kur gati gjysma e burrave Rilindas jane Pederaste , jane politika sociale .

2 Likes

Dick sheltoni me mustaqe puth xhoanën në mullaqe

kerkesa per fjalen byth

gabim… madje ka rene interesi

https://www.instagram.com/p/BZl_KNND4Y4/

Provo nje here me fjalen “bythe”. Ose myth, me dialekt.

1 Like