Ndikojne Valet e Celularit ne Sistemin e Hormoneve?

Normalisht kur cohem nga Gjumi ne Mengjes e kam “Tyten” e Pushkes gjithmone ne gadishmeri. Mirepo kto kohet e fundit sikur spo e verej me kete gje dhe po kam frike se mos e kam “harxhu Barutin” :weary:
para ca kohesh nderrova Celularin. A thua te je t prej ksaj?

Mos ndrro edhe tabletin se do na dalesh me “I :heart: you edi rama” :smile:

1 Like

Kujdes se mos pi vere te perzier te shoqeruar me koqe ulliri…eshte nje shejtan ketej rrotull qe po ngaterron dynjane me keto recetat e tij.

1 Like

Mos e mbaj cellularin ne vibrator se kush e di, mund edhe te kete efekte anesore.

1 Like

O Qime, vjen mosha qe mashkulli nuk ka takat. Ose baruti mund te mos te te jete harxhuar, po thjesht te te jete njomur. Nxirre ne diell te te thahet.

2 Likes

s behet shaka me kto gjona. me fillu qe tani me kokrra ? qivja udhet… gjyshi im osht 90 Vjec, simas burimeve te besueshme se ka dorzu akoma dhejcen :astonished:

duhet me i shku sistematikisht punes. si fillim kam nje nokia 3310 ne bodrum, me i vjeter se helmut koli. po e aktivizoj iher, te shofim si shko puna.
teoria e barutit te njomur duket plausibel. ska tub ti rezistoj lageshtis mocaleve te veriut. mirepo nxjerrja ne Diell e than per momentin, problemi mbetet. ska bilet nje drejtim :airplane:

Edhe une e ndrova celularin para 3 muajsh por nuk ma uli tyten e pushkes, aq me teper ne mengjes. Pra, nuk e ke nga celulari, kontrollo njehere gjendjen e prostatit dhe me thuaj.

s esht opsion. mesa kam degju, doktori te fut gishtin :tired_face:

Na njoftoni per konkluzionin. Te fillojme ta mbajme rregullisht celularin te xhepi pastaj, se dhe kshu dite per dite eshte e lodhshme.

Me fal per kete pyetje, po sa vjec je?

kshu avash avash po i afrohena pezdhejces :sunglasses:

mosha e arte me nru tqimen

kte se kuptova

Nuk besoj se e ke nga celulari. I jap te drejte Alekos, shiko njehere prostaten. Interesohu se cfare analizash mund te besh pa futur njehere gishtin.:blush:

pikerisht ktu esht problemi, ne menjgjes. gjat dites ndez cakmaku dhe ne uje…

Analiza me e sigurte dhe me pak e kushtueshme eshte gishti. Nuk te dhemb fare, perkundrazi mund edhe te te sherbeje si nje shtyse per te provuar eksperienca te reja seksuale sic jua keshillon me shume dashamiresi Manjola_Tirana.

1 Like

flm. per keshillat qe bazohen ne eksperiencen tende personale…
Fshati digjet e kurva krihet i thon ktij komentit tat te fundit.

jo, jo. i pari eshte gishti, gishtat per me qene ma i sakte. i pari treguesi pastaj aj i mesit masnej shkurtabiqi i trash e pastaj tuj pa tuj bo

shif se edhe timit i bote vaki ky fenomen, sa her qi vite vera. hiqte xhaketn dhe majte telefoonin ke xhepi mrapa i pantallonve. per vete u knoqte sa her vibronte por ai para hic. deri sa i bleva nji marsupio tek tregu com, nja dy, tre mij lek mduket

1 Like