Pjeter,
ti ke nje jete qe e ke mush kupen duke bere supozime kot me kot per mu, arsyen nuk e di, nuk jam parashikues i moth per ty, siç duket ma veshtirson telepatine konsiderata qe kam per ty, gje qe ta kam shpreh dhe tjeter here, duke fut edhe Belulin ne hesap, si persona qe ndaj simpati pertej traplliqeve politike qe keni ne koke. Pranej me vjen keq me teper kur kjo gje vjen nga ty, se nga ndokush tjeter, qofshin felore te majte, apo felore te djathte.
Konkretisht ti sapo the nje rrene stermadhe, un nuk jam anku kurre per adminet, perveç ndonje ironie te pademshme larg e larg, e as e mbaj veten te persekutuar prej tyre, edhe kur disa here, per muaj me radhe, kam qene me 5 komente limit. Biles ne rastin tim ka ndodh nje gje ndoshta kurre e pandodhur ne komunikimn virtual, kam qene me komente te kufizuara edhe kur kam postuar shkrimin tim. Prandaj edhe e kam treguar kete ralle here, per te treguar se nuk mund t’ju jap dot xhevap, ose ne ndonje rast akuze te rreme te ngjashem me tenden. Denimin e kam marre me pozitivitet, kam vetem 5 komente, shum bukur, me mire keshtu, do te matem me teper, e do te them me pak budallalleqe.
Nuk ankohem sepse konsideroj ne parim ankesen te nyte si pune e fenes, mos e lesho ne publik, beje ne intimitet. Gjithashtu ne parim nuk peshtyhet ne pjaten ku ha, gjithashtu ne parim nuk shahet nje person qe ka pergjegjsi me teper se ty, prandaj un perbuz diskutimin politik ku çdo bythmut qe s’ben asgje ne jete, perveç se ha buke, dhjet dhe merr rrogen, fryhet si gjeli maje plehut duke share ke mos, deri edhe kryeministrin e vendit.
Ekziston vetem nje rast i fresket me square qe bente grup me ca tipa si Zeqo Tumi ne lidhje me epitetin Tori, e ndoshta i referohesh ketij rasti, por e ke krejt gabim, se ankesa ime ishte perkundrazi, kishte te bente me mbajtjen e vendit te nderuar dhe funksionin e nderuar te adminit, i cili nuk duhet te nderhyje me mendjelehtesi per tu grric me perdoruesit per çeshtje koti, dmth te bjere ne nivelin e Zeqos.