Nuk merzitem!

Nuk merzitem
As pse sme duan
As pse sme ngjajne
Merzitem se I dua.

( Xha tani )
Cerrik, gusht 2019

1 Like

merzitem qe me duan , aq shume ,sa qe me ngulfasin individualitietin e shume here nuk e kuptojne …
merzitem kur me ikin , aq shume, sa qe miljona atome mbrenda meje vdesin nga ikja e tyre e ata nuk e kuptojne …
–genjeje nese them nuk merzitem …merzitem qe cke me te …!

a hyne edhe kjo ne poezi …?

11 posts were merged into an existing topic: Diskutime te lira - Gusht 2019

o gjemb, e bone qe e bone punen, boje tamom si osht per t’bo.

Mos u merzit mos u be pishman qe do ata qe nuk te duan ! Ky eshte problemi qe ti merzitesh pse i do ! Qe do te thote se ti pret qe te duan ata qenuk te duan duaji te gjithe pa interes dhe po se di njeri e di zoti vet ! Let it be !

edhe un i du turqit, por as merzitem fare qe turqit nuk me dun mu!