Përse gjurmët drogës të çojnë tek Edi Rama

Na bot me hije na bot me ket muhabet.
Kshu kshu mrom gjith naten pashe endrra sikur po me vidhnin 875 mije euro nga makina e parkume ne breg te detit dhe une nga jahti nuk bojsha dot gjo ndonese me vinte plasja dhe vuuu djerset :frowning:
Tashi e di robi shkret qi sado vivide, endrrat shpordhosen ne agim, po prap se prap, kur dola ne mjes e hapa qi e hapa i here ashu kot bagazhin e makines :smile: :smile:

3 Likes

Lene o Fiqo se kto e paskan kerku vete burgun.

3 Likes

iu mbaruan pilotat… te fundit i dogjen Riformaton ne dore, i zoti e nxjerr gomarin nga balta

3 Likes

Edhe ujtin e ullukut ka per tia mat Ky :smile:

Ka shpenxime burgu ka shpenxime

3 Likes

nuk ka faj 22 vjet kohe e gjate shume, ja shiko psh

nje rekord 22 vjecar

https://www.marketwatch.com/story/dow-sp-500-nasdaqs-26th-simultaneous-closing-high-of-2017-breaks-a-22-year-old-record-2017-11-06?siteid=yhoof2&yptr=yahoo

3 Likes

:smile: :smile: