Cili ekip mendoni do e fitojë world cup në 18 dhjetor!?
Ka ardhur koha ta fitoje Argjentina. Por po nuk e fitoi Mesi,le ta fitojne Doktori dhe Foltorja. Keshtu thone edhe sondazhet e Qimit ne kembe me te barastundurin ne gjunje
Në Qatar fiton kush është më qerrata. Si gjithnjë xhanëm, fitojnë qerratenjtë, kjo botë është e qerratenjve.
USA, me Z, Trump.
Zoti Trump dhe USA ka fituar historikisht qëkur pordhi ne publik Zoti Biden. E shumta qe mund te beje Zoti Trump eshte qe t’i riktheje Amerikes lavdine e dikurshme ne menyre qe Zoti Biden te pjerdhe prap me sukses para publikun amerikan. Bile Zoti Trump do beje mire ta riktheje vazhdimisht Ameriken ne lavdine e dikushme ne menyre qe Zoti Biden te pjerdhe vazhdimisht mbi lavdinë amerikane si rikthim në amëshim i te njejtes pordhe kozmike. Keshtu historia e njerzimit do të mbetet gjithnje në lumturine e rikthimit të perjetshem te se njejtes zhurme shperthyese te lumtur.
Franca nuk e fitoka, është e sigurt
Ti mos u duk andej se do te presin lulushin .Ne Qatar nuku i kane xhan pederastet.
#dojadalim
Kupen do ta fitoj ai ekip qe finale dot shenoje me shume gola
Maradona po te ishte gjalle do kishte deke nga marazi .meqe ra llafi po lulushet shqiptare qe i dine te gjitha e iu vune pas me sfurqe Edi Reja i cili me nje kombetare ekpweimentale me lojtare te superiores mezi mori nje barazim me arapine saudite ne ndeshje miqesore dy jave perpara se ata te mundnin argjentinen .
Mos mu drejto më e mos më përmënd më, siç un tash e tutje do të bëj me ty çfardo që të thuash. Gjynah që Peshku nuk e ka opsionin e bllokimit se do të kisha kursyer edhe këtë koment.
Deshira jote do behet realitet. Ia dhe nje ide te mire Peshkut sidoqofte.
Pyetje me t’futme.
Dushmanet e pafat sot .humben nje ndeshje qe duhej ta fitonin 3-0.