Revolucioni Francez nuk e paska pas të drejtë (Pjesë e dytë)

shko pirdhu, as kam lexuar (lexova deri tek fjala “harbut”), e as kam per te lexuar me. Sa here do te komentosh, pa te lexuar fare, do marresh te njejten pergjigje harbute qe meriton: “shko pirdhu!”, e me keq nese e zgjat me shume. Harbuteria meriton vetem harbuteri. Ma ke bere borxh, te jam lutur disa here te pergjigjesh, per psene e akuzave fyese per injorance leximi autoresh pa asnje baze, as e ke rrujte te pergjigjesh (qe mos te thuash qe nuk i ke vene re, rrofte peshku i ri: lutjet kane qene me lidhje ne nick). Te kam paralajmeruar meqe nuk pergjigjesh, nese me drejtohesh ne te ardhmen do te marresh pergjigje harbute. Dhe vertet nuk ndenje pa henger ate materialin boj kaf intelektual me edukate. Dhe e gjithe kjo e bere nga ana jote me qellim harbut.

Shko pirdhu!

qe ku i ke nje nga lutjet harbute qe te kam bere:

Te lutem, akoma me teper te lutem, te japesh nje pergjigje, jo çfardo dhe jo pergjigje ngambrapamoderne qe as pyet per pergjigje. Ndryshe ne nderhyrjet e ardhme, nese do te kete te tilla qe me drejtohen mu, nuk parashikoj dot llojin e pergjigjesh qe do marresh. Dmth tani ke fituar statusin e races se katrorit, zene se nuk jemi njoft prej vitesh, dhe ke ardhe te vjellesh ne shkrimin tim me te vetmin qellim per te vjelle.