Të paktët fatlumë dhe të shumtët e harruar

Në vitin 2015, 62 njerëzit më të pasur në botë kishin më shumë pasuri se 3.6 miliardë më të varfrit dhe të pambrojturit. Në 2016, vetëm tetë persona ndanin këtë pasuri, të gjithë burra.

kush e ka bere kete foton?

a i ka marre leje asaj zonjes qe po pushon syte nje minute (ajo mund te jete zgjuar ne 5 te megjesit e gjora)?

wtf!

Me keq do behet po he

foto bere nga ‘oppressed’ media ne shq.

Meqe ti je profet nder shume profete te Peshkut qe parashikuan fitoren e Trump dhe ne nder te jush machitewa hapi teme per profecira te reja (Parashikuesit e Peshkut), na thuj mbasi “me keq do behet pa he”, çfar do ndodhe mbasi “me keq do behet pa he”?

1 Like