Tralalaja që po dëgjon - 5

Mirseerdhët tek tema ku mund të ndani me të tjerët muzikën që po dëgjoni.

1 Like
1 Like
1 Like

Jasha Visi…

kliko mbi foto:

1 Like

une do e nominoja me cmimin e pare per vit ,per spotin ,per kompozimin , e per krejt tjerat pas…

@Aquamarine, nuk e di nese i njef kta te dy qe bejne muzike klasike ngambrapamoderne:

https://www.youtube.com/watch?v=uT3SBzmDxGk

Ahaa po patjeter qe i njof. Me pelqen fakti qe jane te guximshem, eksplorojne mundesite shprehese te instrumentit dhe luajne artistikisht me kufijte e pershtatshmerise se violoncelit gjersa e bejne harkun fije-fije. Me kujton nje shprehje te Piccasos : “Learn the rules like a pro so you can break them like an artist”. :slightly_smiling_face:

1 Like

mu pelqe shum kjo e 2çelsave:

1 Like