Viti i ri shkollor!

Qofte nje vit shkollor i thate, i ngrohte e me pjesmarrje pedagogjike te mjaftueshme ne gjith teritorin e RSH.

Foto ilustrative shkrepur nje jave me pare.

http://shqiptarja.com/Sociale/2750/fier-mesuesja-del-ne-pension-nxenesit-ne-meshire-te-fatit-440282.html
http://shqiptarja.com/Aktualitet/2731/ne-bankat-e-9-vjecares-ulen-40-me-pak-nxenes-se-20-vjet-me-pare-440276.html

1 Like

Viti i ri shkollor ne rrepubliken e gramozit.
Hajt me krahe te lehta.

Republika eshte e Gramozit, e Edit, e Sales, e Lirit, e te gjitheve!

1 Like

Kane per ti cu prap dritat ne malsi Fiqo.

Misioni komisari i drites 2, filloi…

Harrove dhe ujin ne qytet Çeço :grinning:
Do e kete zili Evropa mbare, çësh ky vend do thojne ne brigjet e Adriatikut që,

1 Like

2 posts were merged into an existing topic: Diskutim i lirë - shtator 2017

Po normal qe numri i nxenesve ne zonat e largeta malore e kodrinore do te jete shume me i ulet se 20 vjet me pare, perderisa mbas 20 vitesh zona fushore-kenetore si Bathorja, Bregu i Lumit, Keneta Durres etj jane 100 fishuar.