Vlera providenciale e artit I (po vjen antikrishti)

=======> VK <=========
The gjithe…

permend shkopin bej gati loqen
permend loqen bej gati shkopin

Edi Rama shkon ne uffici per te pa ato qe shef i mothi perdite…Te 2 artista jane…

permend loqen bej gati koqen
permend koqen bej gati loqen

U rrite, u poqe, … lere fare :rofl:

permend loqen bej gati loqen
permend koqen bej gati koqen

permend loqen bej gati loqen
per mend loqen bej gati loqen

Të gjithë janë legena
Të gjithë legenat janë të gjithë

KemalOZYURT.2012.FaxForPeace.300dpi

Ose:
Të gjithë jane bëre si këmbët e dhisë
Të gjithë këmbët e dhisë janë bërë si të gjithë

Të gjithë i bëjnë fjalët llastik
Të gjithë i bëjnë llastiqet fjalë

KidGame2

Nuk del kurrë e verteta kur njerzit ndodhen në ankth ekzistencial, ku e vetmja e vërtetë që gjen është se njerzit janë të dhjerë në breke, dmth era e kakës është e vetmja e vërtetë që kërkon dhe natyrshem gjen, sepse çfar kërkon, atë gjen! thotë populli. Frikacakët gjejnë erën e jashtëqitjes së tyre, ndërsa trimat gjejnë erën e kakës të së tjerëve.

shiti është artist

mirjam, ti ke sjelle mutin e artistit italian, por ne vendin grandioz te Rinashimentos dhjet edhe kunderfigura e Manzonit, artisti i modh Carmelo Bene:

Ci sono cose che devono restare inedite per le masse anche se editate. Pound o Kafka diffusi su Internet non diventano più accessibili, al contrario. Quando l’arte era ancora un fenomeno estetico, la sua destinazione era per i privati. Un Velazquez, solo un principe poteva ammirarlo. Da quando è per le plebi, l’arte è diventata decorativa, consolatoria. L’abuso d’informazione dilata l’ignoranza con l’illusione di azzerarla. Del resto anche il facile accesso alla carne ha degradato il sesso - Carmelo Bene

si gjithmonë

1234567890

Një i dhjamosur dhe dy të kollarisur diskutojnë për kultin e heroit ulur në kolltuk të studios TV.