Botës në krizë i nevojiten etër dhe nënë të reja (Pjesë e VII)

Te pelqenkan akuzat ne hava. Si ishte ajo? Ne te krishteret nuk mundohemi fare te ndreqim boten, te ndihmojme njerezit. Bravo, edhe Platoni koqe eshte. Po Njutoni eshte koqe qe e keqkuptoi gravitetin, forcen e terheqjes sipas Njutonit?
Ajnshtjani eshte koqe kur tha se graviteti eshte kurvature e hapesires? Eh sa keqkuptime ka laicizmi, dhe sa te tjera keqkuptime do te zbulohen ne te ardhmen. Perendia ka mendje te paperceptueshme nga njeriu laik i cili kujton se ekzistojne vetem 4 a 5 formulat qe njeriu laik ka ne koke, e njehere te mos i zgjidhet ekuacioni, u shkelen ligjet, u permbys bota. A pika! Pika!

1234567890

1234567890

1234567890

O lushnjar nga Frosinone. Nuk shkruhet la grande mistero po il grande mistero se mistero eshte mashkullore; nuk shkruhet lo sa soltanto Dio sic e perkthen ti lushnjarshen ne koke por Dio solo lo sa etj etj. Kaq vjet ne Itali dhe akoma nuk ke mesuar gramatiken elementare mor kokeqyp edhe na thua ketu qe shkruan studime ne gjuhe te huaj. Hahaha

Mos u nxeh o xhaxha se do te bjere ndonje infakt dhe do e lesh peshkun pa artikullin filozofik te javes.
La grande mistero della fede thote. Hahahaaaaa. Ika se me kenaqe dhe per sot.

1234567890

1234567890

Administrator, nese heq kometet e mija dhe le komentet e shkerdhatave si varik dhe katror, do te heq te gjitha temat e mija nga Peshku.

La grande mistero duket eshte lapsus. Lo sa soltanto Dio nuk ka asnje problem.
Ketu nuk respektohet hapesira e komentimit. Fillojne sharjet, ofezat, daljet nga tema bresheri.

Kam links te tjera per ty. Nuk eshte keq tu hedhesh nje sy.

nuk komentoj me dhe nuk du t’ja di me. Ky eshte fund i nje historie te gjate komunikimi me shkerdhata. Nuk eshte e mundur te komentohet pa rene ne nivelin e tyre, megjithse kam bere salto mortale te paimagjinushme dhe te pamunduren.

ktu jom Katror, ktu, nuk kam ik, kam ik ne kuptimin qe nuk shkruaj me tema filozofike dhe nuk komentoj seriozisht per bolet e Marlonit dhe te Trumpit. ha e ha e ha bolet e marlonit o katror.

ktu jom, ktu, e do jem gjithmone derisa te me heqe admini, per te tregu ty dhe varikut se ju ka shkerdhy familjarisht operativi i fshatit mbrapa mullareve te kooperatives tek vatra e kultures. Pranej jeni bo antikomuniste te ores se fundit. ha e ha e ha bolet e varikut o katror.

Uaaaa iku dhe ky!!!

Pse ofendon o robo? Të ka bërit burri/gruaja?

Me mire qe iku. Shume gojendyre dhe nevrik me dukej mua. Me siguri do ketw pasur vite pa bere seks se po ke bolet e Marlonit dhe felat e bythes e nxirrte gjithmone muhabetin. Inshallah ka leke e shkon me ndonje ishull me pushime qe te qetesohet e mbase gjen edhe Marlon Brandin e zemres. Hahaha.

1 Like

Gjynah qe fshive postin, tema qe hartuar mire dhe bukur. Per mendimin tim, nuk te ben mire te jesh radikal, vecanerisht ne nje blog anonimat. Sa te shara e ofeza bien mbi besimtaret cdo dite, e megjithate nuk acarohen, nuk vlen te acarohesh nga gricje banale.