Cilat jane procedurat e duhura per te nxjerre jashte ligjit nje parti politike?

Keta kerkojne zhdukjen e opozites o Maksi dhe zevendesimin e saj me opoziten e emeruar te Bamir Qoftes.
Opozita nuk zgjidhet nga pushteti… se ndryshe nuk eshte opozite por pozite.
Sic eshte sot Bamka ne pozite me portofole zv ministrash ndonese nuk ka asnje vend ne parlament.
U tha Berisha atehere per transportin e droges me avione dhe e tallen te gjithe me ne krye Mero Bazen…pastaj kur u rrezua avioni,prape Berisha e kishte fajin.
Nese do te kishim opoziten e Bamir Qoftes as qe do ta zinte ne goje fenomeni e droges.
Kete lloj opozite duan keta qe ti kalojne ligjet 140-0.
Edhe pyetja ketu konsiston,si ta nxjerrim jashte ligjit PD?

Po ne fakt mire ja beni atij populli se keni qe ne 1944 qe po ja … nenen dhe prape shkon e ju voton.
Uroj ta mbani pushtetin edhe nja 40 vjet te tjera se vertet ashtu e do ai popull,pa buke rri dhe voten ja u jep.

E vertete eshte, por e provuan dikur pa opozite dhe filluan te hanin njeri-tjetrin. Kur vrane Mehmet Shehun, spo dinin ku te futeshin, sepse e pane qe su besoi me njeri.

1 Like

Po jo ACDC, sepse ata qe i votojne, nuk jane aq sa thuhet jo. Keta jane bleresit dhe manipulatoret me te medhenj te zgjedhjeve, por kane nje makine propagande te hatashme qe ta lene dobicin ne dere dhe flasin pastaj per “raporte internacianale” :smiley:

1 Like

Aty qendron problemi. Sepse per 20 vjet Shqiperia ka qene mullar muti, dhe as nje 5 vjecar nuk e ha kete qe thoni juve. Shqiperia eshte bere mullar muti qe kur gjykatesit tane jane bere nji me krimin. Atehere zoteri na thuaj kush do gjykoje keta deputete kriminela?
E vetmja alternative qe ti beson se do e pastroje kete mullar eshte partia e Berishes, me sa marr vesh nga komentet e tua. Ajo e ka dhene proven. Eshte parti e vdekur. Asaj i duhet nje rilindje. Prandaj merremi me Berishen sepse bllokon proceset jetike dhe ka 20 e ca vjet qe ben te njejten gje dhe tani ka bllokuar edhe opoziten qe ti Maks mendon se ne ketu ne Peshk si “komunista” nuk na pelqen si force politike. Aspak!
Une dhe ti jemi popull, te pakten flas per vete. Tani na shpjego dhe ne te tjereve cfare e ka bere kete mullar kaq te madh dhe si zgjidhet. Kerkesa budallaqe si e Bashes per qeveri teknike nuk pranohen.

he jepini edhe i çike, rrasjani edhe pak, se keni per ta zgjidh problemin.

Eshte dhe nje Xha Gaji qe eshte I PD se kush I mban mend ! Ka plot edhe PD edhe LSI Por keta nuk perfaqsojne popullin dhe ideologji partie !Keta “Banda” jane produkt I politikes berishiste kur erdhi ne pushtet dhe formuan Piramidat kryen shume aktivitete te ndryshme gjate kohes qe ishin ne pushtet ! Dhe reagimi sigurisht do jete present ! Bandat krijojne bandat e tjera kur mungon drejtesia dhe eshte prezent lufta per kontrolle te territorit.

Po s’ka problem se e ben Edi Rama qe eshte already i rilindur.

Ndoshta e ke fjalen pe Gaxhain, por nuk do kishte as Zan as Gaxha nese nuk do ishin rrembyer armet.

1 Like

me kismet po …

Po kush ju dha arme bandave ,kush hapi depot ? Se ka fakte Memia Shaban ishte I pari qe hapi depo ne Tirane dhe pastaj u hap loja me parrulla te ndryshme deri ne "mobilizimin e ushtrise "

Ju i hapet, kush i hapi.

Po nuk flitet keshtu ne nje shtet normal ! " Ju i hapet "

Ok,une sa per dijeni nuk jam me asnje parti, dhe nuk kam votuar per asnji Parti per gati 20 vjet ! Jam thjesht nje vezhgues asnjeanes ! Nuk jam perzier me asnje grup, komunist fashist, nanoist berishist metaist, topist, blushist, erionsist, spahiuist ec,
as kam marre dhe as kam dhene me keto grupe !
THJESHT popull ! Nuk kam asnje interest !
Dhe kur thua " Ju i hapet " me ben pershtypje kjo lloje " ideollogjie " dhe dal ne konkluzionin sepse pikerisht mungesa e Shtetit Ligjor ka bere qe te lulezojne 100 ideologjira, 100 historira, me Ju dhe me Ne !
Po te nisem edhe une me keto lloje ideollogjira, do te pergjigjem:

" Po ju ishit ne pushtet per 13 vjet pse nuk arrestuat dhe cuat ne gjyq, hapsit e depove ? Pse nuk keni arrestuar ish Ministra te Mbrojtjes Shikut, Oficeret pergjegjes te ushtrise, qe ishin nen udheheqjen tuaj ?!

Ah po Arrestuat "Gjeneral Kullen, Zan Caushin Gaxhain …!

Home pra ?!

Qe te gjesh te verteten duhet te jesh i ndershem me veten pastaj me te tjeret ! Po sigurisht Puna e Komisarit ishte loja ! Nano dhe Berisha i dhane duart njeri tjetrit ! 4 vjet burg beri Nano ne kohen e Berishes, dhe me pas nje lufte e ashper politike, boshe dhe me zhargone rrugesh midis njeri tjeterin ne arlament ! Keshtu eshte bere filmi per Shqiptaret !

9 MARS 1997 dita e kompromisit me krimin PS PD dhe Te presekutumit !

Ketu mbaron filmi ! Dhe fillojne thashe e themet NE MEDIA sa here vijne zgjedhjet ! MEDIAT JANE BIZNESE TE NDERVARURA POLITIKISHT KU SECILA PARTI INVESTON ME ANALISTET QE DHJAMEN ME KALEMIN QE SHKRUAJNE DYZINA ARTIKUJ, PER TE “SQARUAR PUBLIKUN”

ME KETE DUA TE THEM SE NE SHQIPERI NUK KA POLITIKA TE DJTHTA DHE POLITIKA TE MAJTA AS PARTI TE MAJTA TE DJATHTA INTEGRUESE EUROPIANE KA VETEM GRUPE MAFIOZE INTERESASH QE NDERSEJNE POPULLIN E TYRE FATKEQSISHT KUNDER NJERI TJETERIT PER TE KONTROLLUAR PUSHTETIN VETEM PER INTEREAT E TYRE PERSONALE FAMILJARE MIQESORE DUKE U PASURUAR NE KURRIZ TE KETIJ POPULLI

PO TE KISHTE PARTI EUROPIANE NUK DO TE ISHIM VEND EMIGRANTESH !

1 Like

Po cili eshte konkluzioni? A doni ta mbani dhe 4 vjete pushtetin? Mbajeni. Une svotoj kurre per ju, por po arritet te beni prape “1 milion shuplaka”, ashtu sic dini ti beni ju, bejini, bravo ju qofte. “Shuplakat” nuk jane kunder Berishes, ato jane kunder vetes se tyre, me shume do vuajne, sepse e deshmuat per 4 vite me radhe, qe nuk i jepni frymemarje ekonomise, perkundrazi e zhvasni ate. Kjo eshte loja, keta jane aktoret. Lojen e fitoni ju, sepse keni popullin “me vete”. Pike.

2 Likes

Konkluzioni im eshte nje popull nuk mbahet shume kohe me genjeshtra , sa do pushtet qe te kesh dhe cdo njeri do ti laje mekatet qe ka kryer pa as me te voglin dyshim ! Dhe do te pendohet por do te jete vone !

Nje proverb kinez thote " Sa me lart te hypesh , aq me shume do te vritesh "

Problemi eshte, qe ju nuk e mbani vetem me genjeshtra dhe demagogji, por kryesisht permes varferimit. E kane varferuar aq shume shpirterisht dhe menderisht, sa i ndjekin pas ne menyre mekanike dhe i sherbejne me gjysemvetedije, perjetesimit te pushtetit. Ti tirandon je nje prej tyre, bashke me shume ketu ne peshk, e shume qe brohorasin Edken ne facebook. Ti dhe te tjere si ti, jane shkaku i vertete i fatkeqesise sone. Kur ju te dilni nga hipnoza, do bejme perpara.

1 Like

o robo, kape pak ke… nese nuk je ai vet?

qe te kthehemi prape te Pyetja baze, se si mund te nxjerresh nje Parti jasht Ligjit:

Nese marrim parasysh karrieren e parlamentarve , kujtdo krahu politik qofshin, them se duhet nje sasi e konsiderushme tritoli plus ca dhoma gazi per Nanon. Berishen &Co.
Me vota demokratike sdo ket ndonjeher Politike ne favor shumices Popullit.

Partia Komuniste doli jashte ligjit nga viti 1992-1998.
Nje votim i thjeshte ne parlament mjafton z Aleko.

Ndersa mu me duket se ti duhet tja thuash vetes ato qe me thua mua! Perderisa I ke vene kufi Ju:Ne: ti njeh vetem Ata:dhe Nuk njeh veten tende! Ne: Qe ketu fillon Hipnoza dmth tek vetja jote ! Pastaj I thua te Tjereve:Hipnoza hipnoza …Ti harron veten tende ballafaqou me veten …une sinqerisht te sqarova nuk perjetsoj asnji parti asnji person ne pushtet ose jo My me mban vetja ime, jam larg felliqsirave politike ne ate vend shyqyr zotit Ti me thua “shkoj mbas Edit !!!” Ti do me hipnotizu mu me kete qe thua !!!