Un Pjer nuk kuptova asgjo. Duket qe kam aftesi per tu bere kryeminister, jom budalle fare.
m’duket se ke te drejt i modho, kryeministrat zgjidhen me defiçens mendore
ta thash me siper pra kte qe thu ti, por me sa duket nuk e ke lexuar. Me duket se ta ka qefi ene ty te zgjidhesh kryeminister.
e lexova me kohe, por kishe nje lapsus ne emer, se pjetri ka kohe qe mungon,
Pjeter, lapsuset i bej me qellim, se ene mu ma ka qefi te behem kryeministerer me laps n’dor.
me lapsus n’dor
arketip
fetish
lapsus
Pjeter, a e di ti qe lapsus eshte arketip i penisit?
me penis n’dor
Ne mbrojtje te pjerit edhe KM ishte hazerxhevap kur qeverisnin te tjeret si puna e trump merr vesh qe I dinte te gjitha para de te behej President
ne bojm llogje ketu, me goten perpara, por shum njerez ne shqipri, po flejne pa buke sot, se palloshi, aq e la kohen, sa njerzit te tromaksur, te shtyheshin e te merrnin infeksionin,
Pjetrin mbroje sa t’dush, por te gjithe nuk kan mundesi te behen kryeminstra sepse nje ka vendi çdo kater vjet. Por ne poziten “krye” mund te jete çdo njeri. Psh Pjetri eshte kryefamiljar, dmth eshte kryeminister e familjes vet, por duket qe atje tej se gruaja e vet i gjuan me pantofle kokes kur tregon ndonje Vizion te Qarte me aromra alkoolike.
Ne fakt ky eshte fati i gjithe intelektualeve t’mdhenj qe kritikojne kryeministrin, intelktuale qe e kane kaptinen me xhunga nga pantofla grus.
Une more shok dua qe ti te gjesh sa ishte % e te infektuarve qe vdisnin ne Kine edhe sa eshte ne Itali ?! Qe vdesin pleq kjo nuk do mend shume ! Kur fryn nje ere e forte thyen deget e holla, problemi eshte perse vdesin kaq shume? Ky fakti qe vdesin pleqte me probleme nuk e ul aspak alarmin ! Nuk e ul sepse askush nuk di asgje, nuk dine perse vdesin? nuk dine perse me shume se ne Kine? Nuk dine sa do vdesin? Nuk dine per sa kohe do vdesin?Nuk dine si ta frenojne apo ndalojne vdekjen ! Ne nuk dime asgje , as ti, as une e as ata qe ti citon nuk dine asgje Edhe ajo qe eshte me e rendesishmja e qe aspak nuk perjashtohet (nuk permendet per mos perhapje paniku mbase) eshte se era e forte qe per tani thyen deget e holla nga neser mund te filloj te thyej edhe ato te trashat , mund te thyej peme e me vone edhe lisa te forte ! Prandaj kjo nuk eshte loje e njerzit qe marrin vesh nga keto pune jane te frikesuar ! Shifrat e Italise jane te pashpjegueshme e te frikshme , nese % si ne Itali ( po arrijme ne 1000 te vdekur ne dite avash avash )ndodhin edhe ne metropoli si puna e Londra ,Parisi apo New York ateher katastrofe (as nuk dua ta mendoj)! Mos pyet per Tirane e Shqiperi sepse atje % e te keqes shumezohet me 10 ! Nje keshille kam, te gjithe shqipot qe jetojne ne vendet ango-saksone te blejne ushqime per te pakten 1-2 muaj mos dal hic nga dera e shpise ! Jam i sigurte qe njerzimi eshte me i forte se ky virus, po perdori trurin !
po problemi eshte se njerzimi perdor nje organ tjeter me te rendesishem qe i pelqe marlonit.
Ne Angli nuk gjen dot makarona, oriz ,leter higjenike,disifenktant etj…tani po fillon te racionohet cdo gje, nuk blen dot me shume se nje buke ne supermarket ! Po ashtu oraret e hyrjet po kufizohen ! Ne Belgjike po u the jam shqipo e jam semure te thone ik pirdhu nga erdhe, ne Hollande len te vdes cdo njeri sepse vendi ne siptal u kushton ! Ne Gjermani e ne vendet nordike po informojne njerzit per pasojat , kjo dmth…ne ju dolem borxhit mos na kerkoni llogari pastaj !Ne USA … falen ne kisha ! Mbaje frymen more shok sepse do te te duhet e mos e harxho duke leshuar idiotsira !
duket qe edhe ti mor shok je dhi ne breke prej frykes si shoket, se nuk ka bere vaki ndonjere qe ti ne 2 komente konsekutive te mos permendesh “i ka kapitalimi keto, i ka”.
Pirdh a tu befsha, jeta per ty eshte sinema.
Shok, cfare kapitalizmi?! Nuk e kuptoni shok qe nuk ka me kapitalizem ? Ku shkuan levizja e lire? Tregu i lire? Prona private? Ku ka me kapitalizem more shok…
por s’ka as komunizem mor shok. Kapitalizem s’ka, komunizem jo e jo, atehere çfar ka, pordhikalizem?
Ka more shok komunizem ! Si nuk ka?! Te gjitha vendet aziatike praktikisht jane sot diktatura si diktatura e proletariatit , te deklaruara apo jo ! Rusia po ashtu ! Afrika ne shumice po ashtu ! Keta te tjeret nuk merret vesh se cfare jane ! E bukura eshte se gjithe anti-komunistet e kapitalistet e leshit po i falen shtetit (erdhi edhe kjo dite) me keq se komunistet ! Te pakten komunistet perpara se ti kerkonin shtetit i kerkonin vetes ne radhe te pare, keta anti-komunistet shtetit i kerkojne edhe qiqra ne hell por nje qime floku e nje fije rehati te mos u preket !
edhe nje arsye tjeter qe qeke dhi n’breke mor shok, je tu quajt çdo diktature si komunizem mor shok. Por nje diktature mund te jete fashizem, apo mor shok vazhdon te respektosh Paktin e Mosulmimit Molotov-Ribentrop?
aha shume e zgjate spirren e dizanterise. Duhet me bo nani nani tani.
Naten!