Coronavirus prek Shqiperine

Evin Rama do hedhur ne gjyq te paguaje demshperblim, per diktature dhe fake news. Ashtu si hedh kollaj ne gjyq te tjeret per llafin me te vogel.

Qekurse rehabilitoi mithat frasherin e keni bere Edin hasha.:joy:
Ne fakt mua po me pelqen fakti qe pavaresisht se jo ne menyre te perkryer ne shqiperi po tregohet respect per autoritetin .Perjashtim ben sali berisha qe edhe pse jemi perpara nje murtaje qe po u perhap mund te vdese cerekun e shqiptareve ne vend te jape keshilla si doktor e ka mendjen vetem tek rrezimi I qeverise .

1 Like

:star:

tamam reagim alabakesh si ne neshje futbolli, e kam fjalen kryesisht per kinofilet.

un nuk jam ekonomist po per mendimin tim nese dow jones kalon nen 14mij per 10 ditet e ardhshme, tregu do mbyllet derisa te gjended ilaci ose vaksina. italia po konsideron e para shtetzimin e industrive me kryesore per te evituar blerjen per dy lek nga te huajt. Te gjitha ligjet dhe rregullat duket sikur nuk apolikohen me ne kete bote surreale qe po jetojme. Ata qe sdo i vrasi pandemia do i vrasi uria.

plaquenil plus azitromicin thone qe na qenka kombinimi ne mos i duhur efikas per kete semundje.
Por deklaruar nga trmpeta kam dyshimet mia

nje sanitare shqiptare ne france konfirmon kete trajtim ne forum online sot

Beni testimin edhe tajtimin e njerezeve per terapine e Prf Didier Raoult: zvogelon kohen e bartjes se virusit edhe pasojat, tek pacienti po edhe tek shoqeria mbasi me nje kohe te shkurt ma pak njereze preken!
Hydroskikloroquine 600mg/ dite( 2-2-2) plus azythromycine 7 dite! Kushton me lire e eshte ma efektiv menjehere!

Dow u decimua edhe ne2009 .

goca çuna , dini gjo ku kane humbur adminet, se kam bo nje shkrim, dhe nuk po kujtohen te vijne

po per ate mjekim behet fjale, plaquenil emri tregtar per hidroxichlorochine, antimalarik dhe mjekim per artritin me se shumti aktualisht.
Azitromicina eshte nga antibiotiket me te pershkruar. nuk e kuptoj tamam lidhjen me virusin, te ketij te fundit, pasi eshte antibakterial megjithse perflitej se ka nje lloj efekti antiviral ne keto lloj pneumonish. E kuptoj deri diku lidhjen e hidroxichlorokines pasi ul demin qe virusi mund te beje ne mushkri, frenon reaksionin inflamator imun te organizmit qe e sjell kete demtim, njesoj si ne semundjet reumatike, e rrjedhimisht permirson kuadrin klinik me veshtirsine ne frymarrje.

1 Like

gjembi, kur do e nxjerresh ate shkrimin tim,

1 Like

Amerika per lesh. Dy jave per te marr aprovim testi, e nje jave ekstra per te marre vesh rrezultatet. Mjeket marrin vetem nje maske per gjith diten ne dorzim nga shefat e departamenteve. Jane komplet te deshperur! Sufuckingreal! Deshtim total i kesaj administrate.

nuk e deshen bernie sanders, tani te vuajne ca pasojat e ideologjise se mosnderhyrjes se shtetit ne shendetesine e liberalizuar. et etj…
eshte koha e all powerful states, ato tregohen me efektive ne situata te tilla, apo humbja e disa lirive individuale si ne rastin e korese se jugut qe minimizoi ne maksimum demet nga virusi, fale masave te mara mbi kontrollin e gjurmimin e masave e levizjeve te tyre
Bloomberg - Are you a robot?

nuk paska admina sot, te nxjerrin shkrimin tim,

pse vetem ti te bosh shkrim, do bej edhe un.

o gjembi, kur do e nxjerresh ate shkrimin tim?

1 Like

Edhe Tos Lubonjes dikur nje mendje e ndritur i eshte bere fiksim Ed Rama .gjithe bota me bote ai me ed ramen .po te rrezijme ramen do sherohemi nga virusi .

Pjer, nuk jua ke paguar rrogen admineve.

1 Like

Nje shishe vere e vjeter po te vjen me poste :blush:

2 Likes

:rofl: ahahaha
gjemb, kur nuk fuksionon rroga zyrtare funksinon ryshfeti.

Pjer, tun paret si puna ime nese do te publikohet shkrimi.

1 Like

ne, une e ti, jemi model i vjeter, ndihmojme ne menyre vullnetare :grinning:

edhe mund te sherohemi nga koronavirusi, por si t’ja bejme te sherohemi nga prometovirusi i rebelit te perjetshem qe i rrjedhin vazhdimisht qyrret ne shekuj ne lufte kunder autoritetit kushdoqofte, edhe ne lufte kunder çfar sheh ne pasqyre çdo mengjez.