Ne epoken postmoderne diskursi reduktohet si debat pa fund dhe i begate midis dy figurave mitike: Intelektuali dhe Gzim Kulufi. Gjithe dritat e projektoreve ne skene kesaj epoke ndriçojne misterin: Kush do fitoje: Intelektuali apo Gzim Kulufi? Dhe ruajna zot se fiton ndonjeri, sepse na ndahet ne dy çfare eshte nje.
Ne fakt ne epoken postmoderne njerezit po duan qajse moderniste ( totalitare: karantina e rrepte), per ta zgjidhur problemin e virusit , por betejen po e fitojne qasjet e ndryshme (akte te diversifikuara) sic po i shofim andej nga Korea e Jugut, etc.
Uniti contro le dittature per la verità!
E injektove dezinfektuesit o capo?
ne 4 maj fillojne punen te gjitha firmat ne europe, kuptohet, nen rregulla te forta,
ne shqiperi, pallosh kopani vjen verdall akoma neper zyre si pordha neper breke,
Nëse ju doni lirinë, bëhuni krenar për vendin tuaj!
Nëse doni demokracinë , merrni në dorë sovranitetin tuaj!
Nëse doni paqe, doni kombin tuaj!
Udhëheqësit e mençur gjithmonë e vendosin të parën të mirën e njerëzve të tyre dhe të vendit të tyre!
E ardhmja nuk i përket globalistëve, e ardhmja i përket patriotiotëve!
E ardhmja i përket vendeve sovrane dhe të pavarura, që mbrojnë qytetarët e tyre dhe respektojnë fqinjët, dhe nderojnë diferencat që e bëjnë çdo vend special dhe unik!"
Donald J. Trump
po mirë,shumë mirë e ka trampi,po ti ku ngjit me këtë postim???
juve të salës jo vetëm që nuk jeni krenar për vendin tuaj,por përpiqeni dhe denigroni dhe ta nxini sa më shumë te jete e mundur!
sovranitetin e konsideroni si të panevojshëm si përbotistë që jeni,bile në se është e mundur edhe mbeturinë ‘‘komuniste’’
të mirën e vendit nuk e llogarisni fare! vetëm militantët dhe hajdutëria që i shërben klanit!
kjo është ç’është! këtu jeni komplet jashtë! për ju atdhetaret janë komuniste(si çdo gjë që s’ju pëlqen). lubonja i sosorrosit,ideologu i saliut!
ça te komentosh më shumë! i vetquajturi ‘‘i djathtë’’ shqiptar(shiko kapon dhe albën) nuk është gjë tjeter veçse një anarkist i majtë
a u liru noi çik gjendja ne shqiperi, apo vazhdon shtet rethimi,
ketu ne europen veriore, njerzit dalin kur te duan, nuk ka nevoje per leje,
Qeveria mbahet me paret borxh e ndihma te botes.poplli ata qe kan mbet mbahen me paret e emigracionit plus e vetmja gje qe I mban mos t’ia heqin vetes eshte shpresa se dikur do ikin nga ajo shithole .pellazgu ben thirrje te izolohemi nga ajo bote qe e mban vendin gjalle .
O mendje te hengesha mune
Me ke llafosem dhe une
Poplli ![]()
Po,po shoqja komuniste!!
Atje ne evropen veriore njerzit vriten me lehtesine qe vritet nje mize, jane barbar qe nuk e njohin njerzillekun ! Uroj qe femijet e tu e te gjithe te tjerve qe mendojne si ty te integrohen mire ne ate shoqeri, te behen evropiano-verior te vertet ne cdo qelize, e ti qe e ke njohur njerzillekun dikur,sepse ta kane ushqyer me qumeshtin e nenes… te koresh frytet e integrimit te tyre…e barbarise se tyre ! Edhe per nje moment sikur tu kujtosh ndonje fjale e vendit nga ke ardhur e tipit: Po une jam babai juaj? Nuk shqetesoheni per shendetin tim? Ata me nje gote vere te kuqe ne dore do te te pergjigjen …se nuk mund te mbyllen brenda ne shtepi per ty, nuk mund te rijne pa bere vrap, po ekonomia? E kur te hedhesh veshtrimin rotull per ndeshur dike qe te kuptoj dhimbjen, do te gjesh vetem njerez qe do te komentojne tek peshku pa uje cfare tip vere e kuqe eshte ajo qe po pijne ata femijet e integruar , lum si ata qe pijne vere te kuqe…sa bukur qe duken, dalin kur te duan…i ka kapitalizmi keto !
arbo, une pi , ti dehesh , nuk te morra vesh fare ketu, ndaje fjaline dhe kuptimin, te kuptoj se ç’ke dashur te thuash, se nuk mirresh vesh
Cfare te kuptosh ti qe ngele duke sjell si shembull evropen-veriore ? Ti je fatkeq ! Te ka rene fati i keq te jetosh ne evropen-veriore ne moshen tende! Nuk ja uroj askujt ate fat muti !
Doja te te lajmeroja publikisht se do te ndalohesh te shkruash ketu per disa dite per urimin qe bere qe femijet e nje antari te vriten.