Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.
do e thush ti kush e ka fajin apo ta them une?
dora e ngrohte e kryetarit
Dihet qe S… por ndoshta ka dhe ndonje tjeter?
Ja nje menyre per t’u mesuar demokracine atyre qe imponojne.
http://r.search.yahoo.com/_ylt=A0LEVxUtiFFYqXkAN5hx.9w4;_ylu=X3oDMTBybGY3bmpvBGNvbG8DYmYxBHBvcwMyBHZ0aWQDBHNlYwNzcg--/RV=2/RE=1481767086/RO=10/RU=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Fnews%2Farticle-4032302%2FFemale-German-minister-REFUSES-wear-hijab-visit-Saudi-Arabia-days-Angela-Merkel-calls-burka-ban.html/RK=0/RS=58Wfa.UEl0p9HwiU.H72idW8CKM-
Kush mund ta marrë seriozisht vendin tuaj", ?
Ambasadori Amerikan Donald Lu u shpreh mjaft ashpër ndaj politikës shqiptare. Ai tha se mos kapja e trafikantëve të drogës, por dhe mos luftimi i fenomeneve të tilla ka bërë që Shqipëria të mos merret serizosisht. "Më shpjegoni dot pse është ende i lirë, Klement Balili.
Ai u shpall në kërkim nga Policia Greke që në maj të këtij viti, u kapën dhjetra persona si pjesë e organizatës së tij dhe këtu ende nuk është kapur Klement Balili. Këtu ende nuk është lëvizur gishti për të kapur nivelin e lartë të krimit. Kush mund ta marrë seriozisht vendin tuaj", u shpreh Lu, i cili drejtoi gishtin tek Ministria e Brendshme, Drejtësia dhe Prokuroria
…trafikantet i kap policia ( narko-qeveria) dhe jo opozita
Zbulohet informatori i “Eskobarit të Ballkanit” në radhët e policisë
Operacioni më i fundit u bë dhe në Tiranë, por sërish pa sukses nga ana e uniformave blu.
Nga ana tjetër edhe pse policia ka pasur kontakte me familjarët e Balilit, ata nuk kanë pranuar të japin informacione mbi vendndodhjen e tij.
Burime pranë grupit hetimor thanë se ish-drejtori i transporteve të Sarandës mund të jetë larguar ilegalisht nga vendi nëpërmjet kufirit të gjelbër.
Klement Balili akuzohet për trafik ndërkombëtar narkotikësh ndërsa ne dosjen voluminoze te mbërritur nga Greqia, kërkohet edhe hetimi pasuror për 44-vjeçarin.
Na mori lumi në ndeshjen me Romen, ky paska veshur uniformën tonë… hajvan
u ka bere treni i metrose si autobus - running commuters yelling @ the operator “wait, wait”…
And he really listens
Qekur keni fillu me lujt me xhup?! Pastaj,s’paske hap teme per nesjen?!
Ja,ky po qe eshte ze,more qena! Ju shkerdhevsha noiza,stresa e sinan hoxha !