Kam te drejte atehere nese ky eshte kriteri.
jo gjembo, secili ka bodrumin e tij me çeles
pooo mendoj se mbi 10 vjet, mund ta quajm te vjeter.
Ta ka bere nje njeri i joti o Pjer. Shif se ndoshta t’i ka hequr gruaja se mbase eshte merzitur nga fiestat me vere ne shtepi.
mendoj qe mund te mi kete vjedhur nje polak komshi qe rrinte me ore te tera ne katin nentoke te bodrumeve duke rregulluar biçikleten, biles vitin e kaluar me dhuroi nja dy shishe vere nga te tijat duke me thene se nuk para pinte.
Nje komshi belg, me tha se vjedhje shampanje dhe biçikletash, kishin ndodhur vitin qe shkoi, por vjedhesit nuk ishin identifikuar akoma, e ne shume raste, kur nuk i hapin çelsat, lirojne vidat dhe hapin dyert e bodrumeve.
Faleminderit per pergjigjen, z. Pjer, po Variku thote ndryshe.Nuk e di sa ekspert vere eshte Variku ne fakt.
variku, eshte “ekspert” ne vere, po aq saç jam une “ekspert” ne kompjuter
Me lejoni t’ju kundershtoj z. Pjer, po ne ketu pak e njohim njeri-tjetrin, keshtu qe nuk e dime mire ku mund te jete ekspert/e njeri ose njera e ku tjetri ose tjetra.
Sduhet te jesh ekspert per te njohur gjene e mire
Tutti i gusti sono giusti - thot populli
Ne fakt nuk po flitej per shije, po per dicka teknike. Besoj se si shpesh mendimi arbitriues i te Mothit si njeri mbi felet, domethene mbi palet, do te ishte i nevojshem.
i modhi, eshte ekspert i veres aq sa dhe une jam ekspert kultues
qe do te thote se ekspert te kultures eshte ai, stalker, e ndonje tjeter.
Vera eshte pjese e kultures, z. Pjer, P .sh., tragjedia e ka zanafillen te Dionisi, zoti i veres.
vera Arbano, eshte pjese e shqisave, shijes dhe degustimit
ndiq keshillen time, edhe se mund te kushtoje pak, ma kane thene ekspertet
Kam pershtypjen se z. Pjer eshte kryeekspert, po mbase jane shkolla te ndryshme te mendimit mbi vjetersine e veres.
ti japim cesarit ca eshte i cesarit (ne kete rast Pjerit), po mua nje produktor vere me ka thene, po deshe te respektosh dike, hapi shishen e veres, te vitit te lindjes
Po kjo eshte shume relative, se ai dikushi mund te jete nga 18 deri ne 80 vjec. Ndersa z. Pjer e ka me absolute.
variko, te gjesh nje vere te tille, siç thua ti, duhet te shesesh nje dhome te shtepise
Kjo ishte me sarkazem? Thick skin ke kur shfryn inatet per nje te vdekur (me e fundit), e cicerimat e pafundme?