Diskutim i lirë - nëntor 2016

Manjola_Tirana, meqe me dergove prap zemer, kape kete - lidhur me nje muhabet bere pardje midis tene - si ilustrim qe edhe zemra tani eshte kthyer ngambrapa (si gjithnje kujdes nga komunistet qe te qellojne boleve me shkelma):

4 Likes

:joy_cat: hahaha realiteti i hidhur.

o peshku ma dhate me ne fund kete anetar i mire ee…shyqyr sikur do me jepnit shpirtin, kisha kaq kohe qe merrja vetem deflorime: hera e pare per kete, hera e pare per ate…dhe nje verejtje, shume transparent jeni me kete sistemin e ri, s’guxon robi, oo jo kshu s’ka lezet.

3 Likes

Manjola_Tirana meqe e deshe me pa taten, mund ta shofesh ne kte mexhilis dhe ne kete link:

1 Like

He pra ksaj kush eshte burre me i gjujt me shkelm boleve, se eshte kollaj me i gjujt me shkelm boleve ndersjelltazi komuniste dhe balliste.

Gjatë ndeshjes Shqipëri-Izrael, kapen 4 shpërndarës droge

Masat e sigurisë në stadiumin e Elbasanit kanë ndihmuar policinë të vërë në pranga dhe 4 shpërndarës droge, në ambientet e stadiumit.

Të arrestuarit janë: V.H. 24 vjeç nga Prizreni, D.D. 20 vjeç nga Skrapari, D.SH. 30 vjeç nga Gjakova dhe F.V. 25 vjeç nga Fieri.

Këtyre personave, gjatë kontrollit për t’u futur në stadium, u është gjetur në pjesë të trupit dhe rroba sasi kanabisi nga 0.5 deri në 2 gramë, të vendosura në qeska.

NJOFTIMI I POLICISË

Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin V.H vjeç 24, banues në Prizren, Kosovë, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, iu gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 1.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.

Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin D.D vjeç 20 banues në Skrapar, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 0.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.

Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin DH.SH vjeç 36, banues në Gjakovë, Kosovë, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 0.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.

Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin F.V, vjeç 25, banues në Fier, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 1 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.

4 “shperndares”, 3.5 gr bar.

Supermoon si kjo e kësaj nate, s’kemi për të parë gjer’ më 2034!

A duket gje aty? Une po pres darken ketu, koha premton mire, nuk ka asnje re :slight_smile:

PS. Oops, qenka te henen. Ok, edhe neser kohe e mire qenka.

do cohemi heret per pune atehere

@elian Si t’ia bejme te hapim external links ne new tab, kur s’jemi logged in ne ppu…(flm)

Po pra, qenka nesër më saktë, por mua FB ma nxorri para 1 ore mu në krye te faqes :slight_smile:

Ka ca re, por më tepër mund të vihet re kur kalon në ndonjë rrugicë pa drita të kryeqytetit :smiley:

Nesër po provoj ndonjë foto me 300mm, me atë rast po e çpluhros pak.

2 Likes

@korriku për momentin ajo është e personalizuar vetëm për të regjistruarit.

Po “CTRL + click” a do bënte punë? Ose ai butoni i mesit i mouse-it :slight_smile:

fantastic!! :+1:

we love you.

Dmth sonte* i bie te jete? Se u beme lemsh u beme :smiley:

*Sonte dmth gjithe naten qe gdhin data 14.

Ashtu me tha Facebooku kur e hapa. Ate dite qe pati permbytje me tha Andri, rri brenda sot, do behet qameti :smiley:

U dashka degjuar pra! :smiley:

Cfare lenteje ke perdorur per foton qe postove?

f/4.5, 30mm, afruar 5x, 1/100 sec

http://www.mapo.al/2016/11/seks-ne-luften-me-gjermanet-ja-kurverite-e-brigades-se-pare-sulmuese/1

Lela dhe Cili perdorin fjalen kurveri? Ka me kurva se keta te dy?