Manjola_Tirana, meqe me dergove prap zemer, kape kete - lidhur me nje muhabet bere pardje midis tene - si ilustrim qe edhe zemra tani eshte kthyer ngambrapa (si gjithnje kujdes nga komunistet qe te qellojne boleve me shkelma):
hahaha realiteti i hidhur.
o peshku ma dhate me ne fund kete anetar i mire ee…shyqyr sikur do me jepnit shpirtin, kisha kaq kohe qe merrja vetem deflorime: hera e pare per kete, hera e pare per ate…dhe nje verejtje, shume transparent jeni me kete sistemin e ri, s’guxon robi, oo jo kshu s’ka lezet.
Manjola_Tirana meqe e deshe me pa taten, mund ta shofesh ne kte mexhilis dhe ne kete link:
He pra ksaj kush eshte burre me i gjujt me shkelm boleve, se eshte kollaj me i gjujt me shkelm boleve ndersjelltazi komuniste dhe balliste.
Gjatë ndeshjes Shqipëri-Izrael, kapen 4 shpërndarës droge
Masat e sigurisë në stadiumin e Elbasanit kanë ndihmuar policinë të vërë në pranga dhe 4 shpërndarës droge, në ambientet e stadiumit.
Të arrestuarit janë: V.H. 24 vjeç nga Prizreni, D.D. 20 vjeç nga Skrapari, D.SH. 30 vjeç nga Gjakova dhe F.V. 25 vjeç nga Fieri.
Këtyre personave, gjatë kontrollit për t’u futur në stadium, u është gjetur në pjesë të trupit dhe rroba sasi kanabisi nga 0.5 deri në 2 gramë, të vendosura në qeska.
NJOFTIMI I POLICISË
Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin V.H vjeç 24, banues në Prizren, Kosovë, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, iu gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 1.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.
Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin D.D vjeç 20 banues në Skrapar, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 0.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.
Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin DH.SH vjeç 36, banues në Gjakovë, Kosovë, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 0.5 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.
Më datë 13.11.2016, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Elbasan, për shtetasin F.V, vjeç 25, banues në Fier, pasi dyshohet se më datë 12.11.2016, në stadiumin “Elbasan Arena”, ju gjet e bllokua me cilësinë e provës materiale 1 gr. lëndë narkotike e llojit Cannabis Sattiva.
4 “shperndares”, 3.5 gr bar.
A duket gje aty? Une po pres darken ketu, koha premton mire, nuk ka asnje re
PS. Oops, qenka te henen. Ok, edhe neser kohe e mire qenka.
do cohemi heret per pune atehere
@elian Si t’ia bejme te hapim external links ne new tab, kur s’jemi logged in ne ppu…(flm)
Po pra, qenka nesër më saktë, por mua FB ma nxorri para 1 ore mu në krye te faqes
Ka ca re, por më tepër mund të vihet re kur kalon në ndonjë rrugicë pa drita të kryeqytetit
Nesër po provoj ndonjë foto me 300mm, me atë rast po e çpluhros pak.
@korriku për momentin ajo është e personalizuar vetëm për të regjistruarit.
Po “CTRL + click” a do bënte punë? Ose ai butoni i mesit i mouse-it
fantastic!!
we love you.
Dmth sonte* i bie te jete? Se u beme lemsh u beme
*Sonte dmth gjithe naten qe gdhin data 14.
Ashtu me tha Facebooku kur e hapa. Ate dite qe pati permbytje me tha Andri, rri brenda sot, do behet qameti
U dashka degjuar pra!
Cfare lenteje ke perdorur per foton qe postove?
f/4.5, 30mm, afruar 5x, 1/100 sec
Lela dhe Cili perdorin fjalen kurveri? Ka me kurva se keta te dy?