Diskutim i lire - Qershor 2019

kush i mban mend protestat nano ik
shikoni demokratet, fara me bushter e spektrit politik, se si i lepihen tani
keshtu do i lepihen dhe rames. Bushtra ordinere pa pike besnikerie

image
Eshte Ilir Meta e Verteta me qenerine e Cecenise dhe Skocise. Nuk ka burra Shqiperia as majtas…sa per ata djathtas beqira lulishtesh jane, kur u tregon Lekun, ngahera. E dun me bo lufte kta pederat tek fotoja mesiper ,me Vila te gjiri i Lalzit e bregdet nga i pari tek i fundit.

shenjat qe tregojne se fundi nuk osht I larget.
Rama s’i ze besë as administratës së tij, ja si kontrollohen çantat e grave

Shko e shiko ca bënte Rama kur u hoqën vizat dhe kur u futem në NATO…

Po shifsha 360 graden e fundit, kish plas paniku tek pompinot e majta tip Nesho e Neritan Alia, te gjithe sot te inkuadruar ne rradhe te pare te Pedhit. Nuk kishte mo shprese Kaposh… kishin braktisur ene administraten e zotit Trump. Ju jepte shprese nje presor shkolle qe kish punu per Obamen e Klintonin.

Nuk shifshin fund kta goglat sepse:

1. Rama provoji te enjten qe kishte 100 vota ne parlament
  2. Rama nuk u rrezua ne Shkurt kur u premtua
  3. Rama po shkon nga 75% te bashkive ne 100% te bashkive
  4. Mongoloidet e Djathte rrezimin e Rames e kan shty nga Shkurti ne momentin kur Rama do kete ne dore cdo gje

Sikur lufta ishte qe Rama te ishte rrezuar ne shkurt 2019 e jo te kishte cdo gje ne dore ne Qershor te 2019.

1. Me shume gjasa, Rama do filloj te terhiqet, por pasi ka 100% te bashkive dhe 100 vota ne Parlament, e do leshoj nga nje deputet a bashki cdo 3 muaj…

Kam faj une qe i konsideroj Pompinot e djathte me te meta Mendore???Ju lutem me perultesi te me provoni te kunderten.

…vendimin radikal te djegjes se mandateve Luli e mori me inisjativen e vet per me fitu besimin e humbur sepse e kuptoj qe baza e demokrateve tashme e kane kapercy si ate ene komandantin per radikalizem … dhe me ket radikalizem … ai o do I fitoj te gjitha o do I humbi te gjitha .Ulja ne tavoline me Ramen osht vdekje politike, pranaj Luli osht I denum te shkoj vetem para si hero. Na ne te dy rastet ne 30 qershor fitojme,pavaresisht se Luli fiton apo hump.

Ja Grande Kapo

ta gezosh diplomen

e hengri dhe nje vit tra(m)pi donald 73, vitin tjeter arrin berishen e vicidolit sot

2 Likes

sa trapcares je o njeri. ke frike te futesh n peshk
vertet s’e ke aftesine mendore ta kuptosh kaq?

e kam Tazo, e kam aftesine, por se ke ti aftesine mendore te kuptosh se grafikat qe sjell kane tepke krimin dhe vesin infernal qe kane edhe komentet e tuja dhe nje takemi si ty qe diskutoni banalitete politike. I vetmi dallim eshte se grafikat i ka bere nje gjeni, ndersa komentet behen nga thjeshte maskarenj dhe handikapate.