Filloi PDhi me “fake news” (ndjese Deltes). Kane mesuar nga ustallaret e vet, ruset
“Krahu kibernetik” i talibaneve te PDhit
Germa germa
Pse kam pershtypjen se…
Respekte
Presidenti i ri do te jete i krahut tjeter. Dhe me shume gjasa grua
Ja dhe Qimi
Shume I forte Edvin Kristaqi! I vuni ne rresht cunat e Pedhit e i dergoi ne plazh a ne pikat turistike te vendit. Sa shume BQ paska pas aqe? Nuk e imagjinoja se do ishin kaq shume.
E si u lutshin… Amon nuk ndrysho menie Gjigandi
Burre shteti qe e vuri para ushtrine e Talibanve e do krijoj shtet modern
Thuj qe Amerika eshte si shpirt, e ka thene edhe Fiqja. Se te ishte per “cunat e Tirones” si Palloshi, talibanet e PDhit i kishe ne pushtet sot e mot.
Lesht do kishte bere
Demokratët nuk e djegin vendin për pak pushtet, mos e ngatërro me ppsh = p$
Pse se nxirrni duke dhjerë, apo tjetër foto jashtë kontekstit?
America e Fiqos dhe Gjigandi kan gjet njeri tjetrin, mendiet e ndritura mendojne njesoj.
Gjigandin ka nja 6 vjet qe BQ e kercenojne me varje e mbytje ne Lane. Gjigandi u tregon ate me gunga e nuk tutet. Trimi I forte nuk e rru e te shikon nga lart poshte. Dava talibanesh pedera te pabese e burracak.
30 qershor sot duket si 1 qershor, dita e kalamojve
Respekte
Eshte shume brenda kontekstit. Qimi si i forte.
Trim i them une kur talebaneve te PDhit te mos u shpetoje shurra vetem kur futet Amerika, po edhe kur vetem ta mendojne t’i hedhin molotove policise e te djegin shkolla.
Eshte I qut Gjigandi… djegia e shkollave ekspozon turririn e vertet te Talibanve te Shqupit. Flaket e shkollave do perfshijne nje force anti kombetare si PeDhi. Shkollat do i bejme neser ma te mira
Po, po, se ka para te teperta Gjiganti.
Fati i shqiptareve ishte se perendimi me ne fund e kuptoi qe kjo nuk ishte nje beteje partish te majta dhe te skajmajta,por midis qytetarise dhe talebanizmit.
Per perendimin,talebanet jane me te rezikshem ,aq me shume kur kane edhe elemente komuniste. Partia talebano-komuniste e sali serbit, do shkrihet. Une lete e lam thene me kohe,por siç duket i erdhi ora.
Greko-serbeve u ngeli luli ne dore.
Gjate protestave,tv-te greke arrinin ne ekstaze duke shpallur luften krahinore qe mund te sillte edhe zhdukjen e shtetit shqiptar ose lenien nen kujdestarine e fqinjeve. Tani qe u dogj luli i vocerr,asnje fjale!
Haxhiqamilizmi humbi.
Rodrigo dhe Gabriela pershendesin zgjedhjet e lira ne Shqiperi me Tamacun!