Mos e Quaj Salih Qenefin dhe Lulthim Xhelal Bashen e Mehdi Gerdecin e Duken e Krimit te rigjetur tek PeDi ene ti Kriminel se smbeti mo perkrahes per Shqupin.
Ja edhe nje lajm tjeter qesharak…Salih Qenefi i sulet Pinjollit Lulthim
"Qeveria shqiptare i bën thirrje RDPK të ndalojë menjëherë provokimet dhe të kthehet në tryezën e bisedimeve si rruga e vetme për një zgjidhje paqësore dhe të qëndrueshme në gadishullin Korean”.
http://www.oranews.tv/vendi/shqiperia-denon-leshimin-e-raketes-balistike-nga-koreja-e-veriut/
Ka shkuar t’ju beje te njejten gje atyre qe na sabotuan plazhet tona! Ai eshte patriot, jo ne!
Pleqte e Kelcyres, si pensionistet zakonisht, mblidheshin perdite e luanin letra, tavell, domino per te shkuar kohen. Dikur nga vjeshta e vitit 1989 nje dite nuk u pane me nga parku. Kaloi nje dite, dy, njerezit filluan te shqetesoheshin mos kishte ngjare gje. Pas nja 4-5 ditesh dolen dhe kishin pergatitur nje deklarate “Ne, pensionistet e qytetit Kelcyre nuk jemi dakort me bashkimin e dy Gjermanive”.
Jo larg qendres se Tiranes
Papergjegjshmeria nga vete banoret ka bllokuar kanalizimet e qytetit
Shqiptaret jane te shtrenjte (kushtojne) per qeverisje.
Aman kush i shkruan kto tituj lajmesh…do jene frymezuar nga uragani irma
Keshillohet qe shqiptaret* te rrine brenda ne shtepi ate dite, sa me larg bregut!
*pervec tironsit
Cudi si i ka shpetu ky lajm tironsit…do i kishte rene trompetes ktu n’peshk më ekstatik se cdo here.
Nuk e di a eshte i qellimshem nje koment i tille per nje aktivitet ku thuhet paska liri dhe eksperimentime seksuale…
Ahaha jo s’ishte i qellimshem, por po ta mendosh pak me thelle, efektet e ekstazes se tironcit mund te jene te paparashikueshme…
Hmm interesante!
Edhe ti me JOQen merresh …
E ku eshte lajmi i habitshem ketu qe nje Krociere qe ofron Orgjira mendjehapese bitis ne nje vend Muhamedan?
Do me habiste nese do ishte lajm qe reflektonte ndryshimet zakonore te Shqiptareve te pjerinit pa se kush kalon nga deti a nga ajri nuk me thot gjo.
Sa per shprehishmerine time seksuale Gjemi nuk te takon ty ta pergojosh sepse eshte liri personale qe ste hy ne pune. Apo si rrihet hetuesise se Peshkut pa kqyr nga vrima e celsit se ku perfondon Heroi im…
Meqe eshte viti i skenderbeut, “lajmin nuk e solla une…”
Me doli perpara…me impresionoi titulli, what’s with the disappointment??
Asgje , po thjeshte joq eshte kanceri me i madh i rrjeteve shqiptare online, se di si mund t’iu duket juve
Nuk e kam shume idene e faqeve dhe rrjeteve sociale se nuk shpenzoj kohe ne internet, ca mund te me dale perpara rastesisht…