Diskutime të lira - Dhjetor 2021

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë javë. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes…

bravo admin ja plotsove deshiren studenteve te demokracise, Pjerit dhe r.v., e nderpreve temen e nendorit te çlirimit dhe kalove ne dhjetorin e lirise. Per hajer qofte!

Alba,
lidhur me muhabetin e ndryshimit te mendimit te nderprere. Te ndryshosh mendim eshte nje menyre te theni, nuk eshte se nje person ka nje mendin dhe me pas i vjen nje mendim tjeter ne menyre mekanike dhe ai ndryshon mendim. Kur nuk perdoret si menyre te theni, perdoret si mashtrim, te vetes ose tjetrit, sepse gjithnje eshte nje ngjarje personale me rendesi kapitale qe e ka bere te ndryshoje mendim. Sa here ve re qe nje person “ndryshon mendim”, pres pak derisa te merret vesh se çfare te reja ndrushuese ka sajuar, e pasta them: “Aha pranej!”.

dmth nese ve re se Stalker ka ndryshu mendim per Salen dhe PD-ne, atehere prit pak derisa te nxjerre koken ku eshte mçef lepri. Psh Stalkeri eshte martuar me ndonje vajze te rrethit te Berishes, mbasi eshte divorcuar nga gruaja qe i perkiste rrethit te Rames. :joy:

immagine

Nuk e keni iden sa e veshtire eshte ti nderrosh mendjen nje majmuni te moshes se mesme qe e ka prejardhjen nga njeriu…

majmuni ka inat dërri

urime m_t per detyren e moderatorit, nuk kisha dyshime, se si specialist kompjutri qe je, do beje perpara,

per gjembin , qe humbi fare

Eshte mjeshter… di me modifiku foto

1 Like

immagine

immagine

na rroftë xhymertllëku

i modho, ti je ketu, se une kujtoja se ishte m_t , dukesh i plakur a derzi, megjithse me i ri ne moshe se mua,

E mbylli perden dhe Carlos Marin…
IL DIVO - MY WAY - LIVE 2021 - YouTube

jom plak shum, jom bo mut fare nga vuajtjet ne komunizem, ndersa nga qefi i modh qe jom tu bo ne antikomunizem, jom bo kake fare. U befsh kake e te hengshin disidentet mjes per mjes! - eshte mallkimi qe me kane dhene oret e malit ne Theth, kur kam qene eskursion me shkollen. Ishin te njejtat ore mali qe dikur mallkuen trimat e Jutbines.

hik mer koqe se Jutbina eshte me lart se Thethi

Lentamente muore
chi diventa schiavo dell’abitudine,
ripetendo ogni giorno gli stessi percorsi,
chi non cambia la marca,
chi non rischia di vestire un colore nuovo,
chi non parla a chi non conosce.

Muore lentamente chi evita una passione,
chi preferisce il nero al bianco
e i puntini sulle “i”
piuttosto che un insieme di emozioni,
proprio quelle che fanno brillare gli occhi,
quelle che fanno di uno sbadiglio un sorriso,
quelle che fanno battere il cuore
davanti all’errore e ai sentimenti.

Lentamente muore
chi non capovolge il tavolo,
chi e’ infelice sul lavoro,
chi non rischia la certezza per l’incertezza
per inseguire un sogno,
chi non si permette
almeno una volta nella vita
di fuggire ai consigli sensati.

Lentamente muore chi non viaggia,
chi non legge,
chi non ascolta musica,
chi non trova grazia in sé stesso.

Muore lentamente,
chi distrugge l’amor proprio,
chi non si lascia aiutare.

Muore lentamente,
chi passa i giorni a lamentarsi
della propria sfortuna o della pioggia incessante.

Lentamente muore,
chi abbandona un progetto
prima di iniziarlo,
chi non fa domande
sugli argomenti che non conosce,
chi non risponde
quando gli chiedono
qualcosa che conosce.

Evitiamo la morte a piccole dosi,
ricordando sempre che essere vivo
richiede uno sforzo
di gran lunga maggiore
del semplice fatto di respirare.

Soltanto l’ardente pazienza porterà
al raggiungimento
di una splendida felicità.

1 Like

sa te kruhet moj vajze? sikur ke zgjeben ne breke, si para ne Theth, ashtu dhe ngambrapa ne Jutbine. Duket qe nuk ke afer ndonje koqe qe ta plaste mitren fare, e keshtu nuk do te kruhej me!

Kam pershtypjen qe vajza e vetme ketu je ti… ose me shume se nje vajze e cilter je nje “milf” e mbushur plot me mllef edhe shfyren “Jutbinen” ne San Donato ose me ndonje pak te vogel tek rruga Kacatorit me pleqte e tjere qe vijne aty verdall