Diskutime të lira - Gusht 2022

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

@InkuizitoriMoth lum Frozinone qe te ka

vijon

tani, të jetë e vërtetë shifra, dymij nazistë të vrarë në pothuajse 13 muaj nuk janë pak.
anì se kisha përshtypjen se vetëm lilo labja vriste dy tre copë para ose pas buke.
përsa i përket bombardimeve ingleze, di që kanë mitrolozuar vetëm nji herë rrugën e kavajës në ditët e çlirimit të tiranës dhe kan vrarë vetëm civilë.
(140_200?!)

Aviacioni englez ka marre pjese edhe ne bimbardime te tjera por kur pretendohet se ngritem nje ushtri partizane me 70 mije partizane e 30 brigada(kur kullufisnim ndihmat e kines mezi ushqyem nje ushtri me 40 mije vete) ,e keto 2000 pjestoji me 13 e numrin qe del me 30 del se brigadat legjendare kane vrare nga 1-2 gjermane ne muaj .shkalla e vetevrasjes nes ushtareve gjermane qe ia hiqnin vetes nga merzia ishte me e larte se kaq .prandaj dhe poplli ngriti kenge:
Edhe nje gjerman qe vrave
Na cave bythen na cave :joy:

balliste

Injorant… Inglized bombarduan kolonen gjermane qe po kthehesh ne gjermani ne Mushqeta… Per ate te cilen Mehmet Shehu mbahet si fituesi betejes :rofl:

수정주의자

파시스트 당원 haha

:+1:

Qenka indoktrinuar sindroma e 12345678 edhe tek te tjeter

jo, jo nuk banoj në frosinone

images (1)

1234567890

남쪽 사람 = Terrone

BTW cfare thot spanja?

1234567890

mirëseardhe në gjirin tonë i dashur

immagine

ahahahaha
:laughing:

Ne pritje akoma te eres se leshit te djegur te Znj Pelosi🤔

#dojadalim