Diskutime të lira - Gusht 2022

Pershendetje… u be ca dite…

1 Like

Pershëndetje! Përveç përshëndetjes na thuj ndonjë gjë tjetër më filozofike, se “u bënë ca ditë” që nuk po na pëshëndet më Katror loqja, Ilia topja dhe Stalker koqja.

1 Like

Jane me pushime ne Shqiperi

:joy:
jane turista ne atdhe tek mamaja e tyre?

Katror loqja, Ilia topja dhe Stalker koqja po shkojne si turista ne atdhe te takojne mamate e tyre:

:joy: :joy: :joy:

Ve bast qe @STALKER eshte ky me qime lart :joy:

ai do jete pa tjeter sepse ka forma me ekspresive ne fytyre, eshte me artist!
:joy:

Eshte me veshtrimin drejt frontit te lindjes (ose pjelljes) qe te japi ndonje opinion si po shkojne ngjarjet.

300524441_6067136909969918_409209527361011799_n

Dua lipa komuniste,tha sala

humor i obskurantizmit mesjetar:

302444781_1103352670584143_1763732522850761711_n

historia e rrumbullakimit te dy boleve shqiptare qe kane trokellitur vazhdimisht ne shekuj dhe e vazhdojne trokellimen me furi edhe ne bashkekohesi.

Shqipëria është nga ato pak vende me fat që 2 bolet e Marlonit i ka më se evidente.

Njëra bole e Marlonit thotë që shok Enver ishte nga Gjirokastra, tjetra bole thotë që ishte nga Gjinokastra. Kjo është demokracia, përleshja me furi midis “r”-së dhe “n”-së.

bathbathponjëkokerr