Diskutime te lira - janar 2022

Meqe pyete, Visi e therrisnin dikur :joy:

(ps: ajo “pak”, nuk ka te paguar :rofl:)

image

Kryesia e Partisë Demokratike, në mbledhjen e datës 10 Janar 2021, unanimisht

Vendosi:

1. Dënimin me forcë të akteve të dhunës, gjuhës përcarëse dhe retorikës që nxit konfliktin mes demokratëve.

2. Përjashtimin nga Partia Demokratike, dhe ku është rasti nga të gjitha funksionet drejtuese dhe nga Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike, të anëtarëve që kanë organizuar, nxitur, urdhëruar apo ushtruar dhunë si më poshtë:

3. Sali Berisha

4. Flamur Noka

5. Edmond Spaho

6. Albana Vokshi

7. Bujar Nishani

8. Arben Ristani

9. Rigels Muçollari

10. Keltis Kruja

11. Klevis Balliu

Pezullimin me efekt të menjëhershëm nga anëtarësia në Partinë Demokratike, dhe ku është rasti nga të gjitha funksionet drejtuese dhe nga Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike, deri në distancimin e plotë dhe publik nga aktet e dhunës ndaj Partisë Demokratike, dhe veprimeve që dëmtojnë interesat elektorale apo politike të Partisë Demokratike, të:

1. Agron Shehaj
  2. Aldo Bumci
  3. Belind Këlliçi
  4. Blendi Himçi
  5. Clirim Gjata
  6. Edi Paloka
  7. Edith Harxhi
  8. Eno Bozdo
  9. Ervin Minarolli
  10. Genc Deromemaj
  11. Genc Pollo
  12. Gent Strazimiri
  13. Ivi Kaso
  14. Ledina Mandija
  15. Lorenc Luka
  16. Luan Baçi
  17. Mimoza Hajadrmamataj
  18. Oerd Bylykbashi
  19. Tritan Shehu

ps: keta te pezulluarit jane ata qe nuk u duken në 8 janar tek dyert e PDhsë :crazy_face:

toilet-paper-15

hahahahhahaha… mbas ketij akti Lulzim Basha perjashton Edi Ramen si kryeminister, perjashton gjithashtu edhe Biden nga Partia Demokratike Amerikane…

mannish-arm1

Asnje per tu mburrur
Te gjithe per tu share
Bir Selman I nenes
Ke te qaj me pare
A Duka
Kjo vlen per te gjithe klasen politike

Nuk je i vetmi qe qesh :

Nuk besoj se eshte keshtu. Ka patur dhe ka plot politikane ne Shqiperi (Nano, Arbnori, Selami, Topi, Rama, … etj etj) qe nuk kane kryer akte te tilla qe jane unike ne historine e pluralizmit boteror (djegie mandatesh parlamentare, pushtim i selise se vetë partise etj). Mendoj se ne Historine Politike, nje fenomen i tille diku midis ekstremizmit absurd dhe sharlatanizmit do mund te quhet pa piken e hezitimit Berishizem.

Kam thon un qe gishti i Berishes eshte akti sakral i krijimit te shoqerisë së lirë ne postotalitarizëm, rrotulloho nga rrotullou gishti Berishes del perpara (sigurisht kur se ke ngambrapa)

Berisha është afgan. Taleban afgan ,më saktë.
.për pasojë edhe partia e tij.

Ja prap gishti i Berishës me prezervative islamike prej plasmasi ortodoks.

Shqiperia do te mbrothesohet kur kombetariste si delta te vijne si pellumba te shkruar te shpetojne memedhene .and that’s all I have to say on the matter :grinning:

Refuzimi qe Xi Jinping i ben vaksinave ‘perendimore’ funksionale kunder Omicron eshte prova më e mire qe Covidi eshte opozita më e mire e sistemit social-fashist kinez.

Sidomos tani qe Omicron eshte në derë të Pekinit :tik tak tik tak

Hajde gjej se ku eshtë gishti i Berishes ne këtë koment. Me siguri eshtë, por nuk duket me vështrim te pare.

Gojet e liga thone se Mero e beri hasha saline per nje privatizim 500 mije euro te cilin ai ia kishte vene syne por sala ia dha dikujt tjater .follow the money tha…

interpretim i gabuar e dashur, se nuk i rame neve greqise, po i ra italia,
nese une hyj ne shtepine tende, dhe pastaj i bie komshiut tend, duke marre nje femije te tendin
nuk do te thote se komshiut i re dhe ti,

e kam thone me kohe, po ti nuk i ke lexuar ligjet nderkombetare qe i kam sjell ketu,
se ; nje vend i pushtuar nuk mban pergjegjesi per çfar ben i shtyre nga pushtuesi,
keshtu qe ti vesh faj nje vendi te pushtuar, eshte jo vetem ligesi, por dhe mos respektim te ligjeve nderkombetare, te nenshkruara nga ter vendet,

Plotesisht e mundur ! As qe e vë ne dyshim !!

Problemi eshte se pastaj, Sala te vinte flaken. Te digjte. Te zhdukte.

E kam thene 101 herë : Saliu dhe Edvini jane identikisht njesoj. I vetmi ndryshim eshte qe i pari vriste. Dhe, në sistemet e demokracive borgjeze qe funskionojne mbi baze vote, nje gje e tille eshte shterruese (te shpallin Non Grata - si te thuash).
Kaq dhe vetem kaq eshte e gjitha

Me në fund, pas pothuaj 2 vjetesh :

Italia bashkoi Shqiperine me Kosoven,krijoi pune ,ndertoi infrastrukture,bashkepunimi I shqipove me Italine per ti rene grekut e per te marre camerine ishte si bashkepunimi me NATOn per te cliruar Kosoven .Vete Ramiz Alia pohonte se pasi u hodhen ca pushke ne ditet e para pas pushtimit talian jeta vazhdoi normalisht.
Lufta kondra italianeve u organizua nga jugosllavet me peshtetjen e anglezeve te cilet financuan kriminele ordinere te arratisur ne jugosllavi si Muslim Peza nepermjet Haxhi Lleshit fisi it cilit ishte mik me Titon .
Ai variants i historise qe thua ti Pjer eshte varianti i institutit te merhumes nexhmije I cili mbushi mendjet e shqipove me genjeshtra .