palloshi, m’ngjaka pak mua, se une eksperimentoj gjithnje me pijet 
i modho, nuk kam pretendime te bohem kryeminister, se po te kisha, e kisha pallu disa here ate dhe paraardhesit e tij.
vertet dua qe shqiperia te forcohet ekonomikisht, te ngrihet standarti e mirqenia, te zhduket varferia dhe padrejtesia, por kjo nuk do te thote te luftoj per pushtet.
kujdes mos te pallosh edhe pasardhesit e tij, se i bi te pallosh veten, dmth te mos jesh pasardhes, por ngambrapaardhes.
Pjer, sa memorie te shkurter keni ju intelektualet e shquar, ke harru qe per vite me radhe ke qene pjestar i bandes ne peshk qe luftoi per te ngjitur Ramen ne pushtet.
parashikimet e se ardhmes per Edin …
i modho, kritikat dhe dhjerjet qe kam bo ndaj buall mavrise, nuk do te thote se kam qene pro palloshit,
vertet palloshi ne ate kohe shihej si e keqja me e vogel, por jo se ishte i mire,
intelektuali i shquar nuk pro ose kunder palloshit, malokut, enverit apo kujdoqofte tjeter, intelektuali i shquar eshte kunder atij qe eshte ne fuqi, dhe njekohesisht pro vetes qe i eshte mohuar padrejtesisht te qenurit ne fron te fuqise. Pavarsisht se çfar thote dhe çfare i duket se ndjen, thelle thelle, edhe ne menyre te pavetedijshme, intelektuali i shquar ka mendjemadhsine idjote se eshte ai i pari i vendit (se i pari kuvendi edhe mund te jete vertet).
Fotoja eshte e vertete,thote ktu dhe te gjithe jane shnosh si kokrra e molles bashke me kalorsen e vogel.
nje mister kam une, pse Stalker eshte i vetmi intelektual i shquar shqiptar qe nuk ka tradhetuar Ramen?
Kur sheh ngjarje si kjo e Devollit, apo kur mëson se një tjetër kryetare bashkie kërkon komision ndërkombëtar për të dorëzuar zyrën (!), kupton se ana e errët e këtij populli, nyja e tij e madhe e pazgjidhur që e ndan nga normaliteti demokratik, është një masë e palëvizshme dhe përjetshme, që riciklohet, shndërron formë, vishet herë me smoking e herë me xhinse, udhëton herë me makinën butaforike të Tefta Tashko Koços nëpër baltrat e Myzeqesë, e herë në avionët supersonikë të Rinasit. Por mbetet në fund fare, po ajo që ka qenë: një mal i lartë dhe i pakalueshëm injorance, interesash meskine, hilesh e bërrylash dhe prapambetjeje shekullore.
Shqipëria ndërron petkat, por nuk e harron zakonin e keq të hallakatjes nëpër kallamishtet e një shteti të dobët dhe të pazotin për të qëndruar mbi këmbët e veta.
Another day, another mass shooting. 63% e vrasjeve masive publike ne SHBA behen nga meshkuj te bardhe. Mbase duhet t’i deportoje Presidenti qe te vene mend, t’i coje ne ndonje shithole country qe te kene me shume respekt per te drejtat qe gezojne ne Amerike.
85% e vrasjeve jane intra racial .te bardhet vriten nga te bardhet zezaket nga zezaket etj .
Edhe nje arsye me teper pse duhen deportuar te bardhet.
1 ton kokaine kish kapur Europoli ne Balkan. 17 te arrestuar, asnje shqiptar. Megjithese pakot kishin koken e Toni Montanes ne to. Cudi me vete me nje fjale.
Kishte dale dhe nje artikull nga Interpoli a nje nga Polet e tjera dhe tregonte qe italianet kontrollojne gjithe trafiqet. Se thoni pastaj Shqiperia vend tranziti per drogat e na del Balili Eskobar.
A e din kjo biba se ne ndodhemi ne te njejten zone sizmike me greqine?
Edhe?
Vet sizmologu, emrin e te licit citon PRESIDENTI, thote se nuk ka bere asnje parashikim te tille.
Pavaresisht se nuk dihet se kur termeti do te bjere shqetesimi I tij per te mesuar se sa i pregatitur eshte shteti per nje situate te tille eshte I drejte .
Shoqe, ka nje ligj per emergjencat civile, te licin e ka shpallur me dekret miku, shoku dhe paraardhesi i tij.
Termetet NUK parashikohen; shkencerisht gjer me sot ka qen e pamundur. Kjo lajthitje e qellimshe e Likes eshte thjesht nje levizje politike e deshtuar shahu.