Diskutime te lira - Korrik 2020

dukesh nga e folmja qe je plakur, keshtu eshte kur nuk nigjon, kur nuk pergjigjesh sakte, kur nuk rri nje moment me mua, te perfitosh budallaqe, se te iku jeta,

thash se foli ndonjoni, me paskan bo veshet.

1 Like

korrikse,
kape ket filmin demokristian bardhe e zi qe ne hapy end rinia kercen çarleston sipas ritmit te boleve te marlonit:

15 euro per Pjerin, 100 euro per canten e shpines te mbushur me kopje te VQ qe as falas nuk ja marrin.

1 Like

jo vetem falas, por me kusht qe Pjeri t’i qerase nji her me meze e raki sa te rrumllosen mir e mir, pastaj e marrin, dhe ne kthese te rruges e flakin VQ ne kanal.

1 Like

shume kompani ajrore ne BE po shkurtojne krahun e punes keto kohe, duhet te kete lidhje cmimi i ulet i biletes me krizen e pandemise

http://www.gazetadita.al/shkurtimet-e-punonjesve-prej-krizes-kompanite-e-medha-ne-evrope-qe-po-zvogelojne-stafin-mbizoterojne-linjat-ajrore/

kush foli? degjova nje si zhurme takash kepuce hostesh elegante mbi qilim aropllani 3 lek bileta autobuzit. m’paskan bo veshet

Kuku, si thone francezet.

Mund te jete qe rritja e numrit te semureve eshte edhe e lidhur me rritjen e testimeve. Para dy muajsh me veshtiresi testoheshin njerezit, ndersa tani ne mase.

mund te jete qe numri i rrenave eshte rrit lidhur me fak njuz “kush t’rrej me teper pallo me teper”. Kohe me pare me veshtirsi palloheshin njerez, ndersa tashti pallohen ne mase.
As Stalker nuk di me te lidhe numrin e fak njuz me numrin e te semureve dhe numrin e te palluarve qe presin te deklasifikohen dosjet e artisteve gjate diktatures.

Fajin e ka testimi!