Elita intelektuale shqiptare
Koliqi, Lasgushi, Asdreni, etj, në një foto disa vjet para se opinga “nacionalçlirimtare” miladino-dushaniste të mbyste Shqipërinë.

Elita intelektuale shqiptare
Koliqi, Lasgushi, Asdreni, etj, në një foto disa vjet para se opinga “nacionalçlirimtare” miladino-dushaniste të mbyste Shqipërinë.

hopla, u tunen prap bolet!
Nuk futet kol-iç në një radhë me asdrenin dhe lasgushit. Kol-iç,camaj,dhe do katalikë të tjerë,kishin gra serbë,i ushqente uçk-ja, nuk donin një shtet shqiptar. Edhe sot i martpjnë cucat me pensionistë serbë. Këta sollën dhe komunizmin në shqipëri.
Këta bashkpunuan edhe me malazezët në rrethimin e shkodrës.
Në përgjithësi nuk kanë identitet kombëtar. Kombi për ta është nga bushati në kosmaç
Njera bole ne jug te Shkumbinit, e tjetra ne veri te Shkumbimit!
bohica, une e provova me 30 euro, dhe xhatani i kishte marre te nesermen tek BKT,
banka kombetare tregtare,
nuk e kam thene shprehjen tamom si duhet:
Jugu i Shkumbimit eshte njera bole, ndersa veriu i Shkumbinit eshte tjetra bole.
mbas ca leximeve ne internet neper bloqe mush me loqe, shprehja duhet plotesuar antropologjikisht:
Jugu i Shkumbimit eshte njera bole subjektive dhe veriu i Shkumbinit eshte tjetra bole subjektive, ndersa mbi to ngrefet intelektuali ne qiejte e tejpashem stratosferike te se vertetes objektive.
Nuk jam dakord me çfarë beni, por do ta mbroj me jetë të drejtën tuaj të pallimit - intelektuali i modh
:o c’behet ne kufijte e amerikes me arme dhe automjete amerikane, dhe me parate e droges qe konsumohet aq lirshem ne SHBA. Imagjino sa droge duhet te futet aq kollaj ne territor amerikan, sigurisht qe ne nje nivel te tille duhet te kete mbeshtetje nga zyrtaret e korruptuar te vete amerikes. Dhe na thone neve. lol
Sa euro ka vajt viza amerikane atje Shkabe?
Nuk i njoh cmimet e krimit shtaze. Soji yt ndoshta e ka me te lehte ta gjeje. Ata qe njoh une, njerez qe punojne e qe ia dalin mbane, jo parazite si ato qe thua ti, dhe qe u ka dale green card prej lotarise, kane nga 10 vite qe shtyjne green cardin me vizita dy-javeshe sa per ta pasur, po per te ikur nuk ikin
Vegla kjo eshte ne Mexico.Ashtu do beheni dhe ju po te lejoni policine te benet tok me trafikantet e droges…
Ky personi qe nuk kishte maske goditi me thike nje te moshuar qe po e kundershtonte dhe pastaj kur erdhi polici e sulmoj edhe ate me thike. Si perfundim ongri koqen e plumbit. Thjeshte, sakte dhe bukur. E pse duhet ti kemi neper kembe njerez apo kafshe te tilla? As edhe neper burgje nuk duhen se ka shpenzime. Bravo Amerika!
kane rrjedhur te gjithe me perjashtim te shkabes e deltes pa dhembe
Shiko si flet Tak Ngjela me siguri sikur e pi kavene e mengjesit me Allahun vete
Shqipot nuk kane dhene prova se dine te qeverisin edhe keto 28 mije km katrore nashi duhet te behen 92 mije km .ky mbahet per nje nga me te mencmit qe i kane mbetur shqiperise.
Bën ca gabime ti ,moj e kozmait! Shkaba nuk është për 92 mijë km/2.
+që është si ty. Quan shqiptarë, sirianët që banojnë në shqipëri, dhe të huaj shqiptarët që jetojnë jashtë shqipërisë londineze, dhe në botë.
Kështu që," mos u nxito,mos u gabo",siç këndonte një “shegë” dikur,
As vete se di ku e gjen guximin te hysh ne debat nje hajdar si puna jote qe akoma mendon se Shqiperia eshte shume me mire se Amerika.
Ti ke nje vend pa gjykate qe cdo dite nxjerr nga nje kriminel, nderkohe qe te gjithe gjyaktesit i ke milioner. Spo te flas per klasen politike qe o jane shumica hajdute ose injorante (mjafton te shohesh parlamentin ku kishe persona qe kishin bere vrasje dhe perdhinime). Ti skandalet ne amerike i sheh nderkohe kur rroja shkolles perdhunon minorenen nuk e sheh, kur 6-7 veta ne Fushe-Kruje marrin peng minorenen nuk e sheh. Ik mer race e poshter militanti qe e keni marr ne qafe kete vend me injorancen dhe hajduterine tuaj.
Jane kartelet e Meksikes qe pasurohen nga paligjshmeria dhe felliqesia e droges ne rruget e SHBA-ve. Jane ata qe blejne vizat.
Ti ke shpifur rregullisht ketu keshtu kunder Shqiperise bashke me kete shtazen grkee. Po te flasesh me inferioritetin e nje mjerani qurravec qe dhe nofken ne forum e ka emer te nje shteti tjeter, normale qe ashtu te duket. Kemi folur disa here per traumat e thellla qe e kane bere brezin tend te ndiheni morra, aq thelle sa del vetem me shpirtin. Por mjfaton te vesh logjiken ne pune e te shohesh faktet e bardhe ne te zeze, e te shohesh qe amerika ka me shume leke, por jo me shume te drejta njeriu per sa kohe qe polici vendos te beje prokurorin dhe gjykatesin kur t’i ngrifet me pakicat; nuk ka me shume drejtesi per sa kohe qe sistemi gjyqesor ne SHBA eshte aq i korruptuar sa pastron kriminelet nga vrasjet, duke nisur qe me policet e paafte (e qe u punesokan me denime te meparshme), e deri te paprekshmeria e pedofileve qe mbajne “ishuj pedofilesh” per te perdhunuar vajza te mitura poer dekada me radhe, e deri te krimi qe e kane kater deri ne pese here me te larte se Shqiperia per cdo 100 mije banore ne cdo shtet pa perjashtim. Pa permendur se sa shume kriminele te rrezikshem u lirokan rregullisht dhe qe kryejne krime menjehere pasi jane liruar. Po morrit nuk i thua dot behu qenie me shtylle kurrizore, kshu qe normale qe ti do te numerosh apelet per t’u liruar te krimineleve shqiptare qe faktikisht mbten ne burg, nderkohe qe ne amerike lirojne vrases seriale e pedofile te cilet perserisin krimet sapo lirohen, si keta ketu dhe ky ketu
Une kurre ne asnje moment nuk e kam share vendim time. Por ama e kam kritikuar per shume gjera qe nuk shkojne. Kjo sme ben aspak as grek as serbe e skam as me te voglin kompleks. Perkundrazi jam shume me teper patriot sesa ty qe vetem lavderon arritjet e partise. Nuk eshte faji im qe universitet shqiptare mbajne vendin e fundit, spitalet jane ne diten me te keqe, droga mbillet ne cdo cepe, e kriminilet lerohen perdite. Jane vemje si puna jote qe me injorancen e paftesin e tyre i japin jete ketyre fenomeneve. Po te kuptoj drejte se si miltante qe je te takon te mbrosh vendin e punes qe e ke perfituar padrejtesisht dhe beneficet qe rrjedhin.
P. S Mbaj flamurin e Spanjes se eshte vend qe me shkolloj per shume vite duke me dhene burse.Laskar