Diskutime te lira - Maj 2019

Ruçi që në ’67 prishte Xhamitë, sot shtron iftar…

Ruci qe ne ’67 prishte Xhamite, sot shtron iftar…
Veliaj qe eshte kryehajdut, shtron iftar
Gjinushi si komunist, behet kryetar i Akademise se Shkencave
Braho qe se di pse rron, vete nderon nen foton e Enverit ne Permet
Rama vazhdon cmendurite e shkruan letra te hapura.
Elisa ka ca dite qe me mungon ne tv

Ç’jane keto mallkime per ne o Zot ?
Pse ?

Si te mbaje kaq shume i ziu njeri ?

Ai eshte zanati ty :joy:

Ja vullkani popullor Grande Kapo

Ja Grande Kapo

http://www.gazetadita.al/osbe-me-deklarate-te-forte-jo-derdhje-gjaku-molotov-dhe-shashka-ne-proteste/

http://www.gazetadita.al/protesta-e-opozites-be-ska-vend-per-dhune-nisni-dialogun-politik/

Ja dhe nje koment aty

pd – lsi eshte bishti zgjatur i isis ne ballkan

me komandanten e shpelles salih abdurrahman brrrisha ,

Raptors in NBA Finals

image

Jo vetem Peshku, por edhe bota ne pergjthesi po kthehet ne nje vend ku i Mothi nuk mund te marre dot me fryme

Po degjoja ke BBC-ja nje diskutim pardje mbi te ngritmes se brekeve flamur nga te rinjte e sotem. Cdo gje ne internetin qe nuk harron kurre per pakez fame.

o kapo sic jeni degjeneruar kete here nuk jeni degjeneruar asnjehere tjeter mer, pervecse ne votime hahahahahaha nuk manipulohet videoja me dron o njeri, e dine edhe kalamajt. fotot manipulohen. jeni per gjynaf, turp faqja e zeze

Edhe robt e shpise nuk ju vine me ne proteste. Ju rrofte ndarja e lekeve ke lana nen ure, se pa pare as 20 vete nuk do mblidhnit. E di njerzia qe jeni letyre qensh. Me e keqja dhe e temerrshmja eshte qe me dhune po uzurponi mejdanin te cilin ka te drejte ta kete cdo shqiptar qe kerkon te kete nje Shqiperi me te mire duke i bere opozite cdo qeverie ne pushtet.

1 Like

Rastesisht hasa ne nje lajm per egzibicionin e meposhtem; e kam pare disa vite me pare, jua rekomandoj nese e gjeni nga anet tuaja.

http://www.premierexhibitions.com/exhibitions/4/4/bodies-exhibition

Prandaj bejne si qente. E dine qe nuk kane mbeshtetje as brenda, as jashte, prandaj e vetmja gje qe I ka mbetur PDhit te beje eshte ate qe di te beje me mire: dhuna dhe rremuja. Do te ishte fyerje per plehrat t’i krahasoje me keta te PDhit.

E kam pare dhe une. Shume interesante. Shumica e ketyre ishin aziatike, nuk e di pse.

Me thene te drejten ndonese jam kasap dhe gjaku nuk me bezdis, dhe kam pare edhe operacione live, eshte nje ndjesi e rralle.

Te vetmen shprese qe kane eshte ndonje makabritet ne nivelin e vrasjes. Shpresoj qe doktor mortjen ta lidhin perpara se tja arrije; nuk kam me te voglin dyshim qe e ka per plan.

jo ma per fuksat dhe spiunat e Dulles :v:
image

Pati ca akuza para ca viteve per kete autorin gjerman te ekspozites. E akuzonin se nje pjese e madhe e trupave te perdorur jane te burgosur kineze te ekzekutuar nga shteti.

Historikisht trupat e te egzekutuarve jane perdorur per qellime shkencore. Ka shume njerez bile qe ligjerisht e japin trupin per transplante dhe cmbetet ja dhurojne shkences per eksperimente.

Vazhdo, mos blloko qarkullimin i dashur qytetar.

Ndoshta nuk e shpjegova qarte me siper. Pikerisht trupat i ka marre pa lejen e te afermve, thjesht me urdher nga shteti. E kane akuzuar dhe per etike pasi mendohet qe nje pjese jane te ekzekutuar per politike.