Ti më kujtove dhe njëherë arsyen pse u largova nga mëmëdheu: se s’bëhem dot tironc si ti, sikur bërja si ti është ndonjë gjë e mirë.
1234567890
1234567890
1234567890
Ti në fakt e mbush internetin me shprehje teveqelash dhe më shumë se kaq s’ke shans të bësh.
1234567890
1234567890
3dhe alba që do komunistin krahinarist sali, po urren komunistin nacionalist enver,është gjysëm ilir toliç!
Se,i ka thënë ljuboja në vesh,që evroçianët janë si sala,ndërsa afganët janë nacio😀.
Tani që e ka rama me vuçiçin,të hedhë një fjalë toliçi,mbase e bën ambasador të serbisë në shqipëri.
Ka hapur dhe ilia meta shkollë serbe në libofshë,që të përmirësojë serbishten!
Shkencëtari serb nga amerika,që i është mohuar identiteti nga komunistët, vjen triumfator në tiranë! Koncerte të çoliçit për ata që kanë dëgjuar pozdravin mbaça kallamave të çermës! Gest star bamir topi
1234567890
1234567890
Unë nuk citoj gjenitë. Ky quhet projeksion. Më gjej një citimin tim. Citimet e tua janë në të gjitha halet e Tironës.
Unë lexoj libra, por jo libra 5 dollarësh që i blen bashkë me gazetën dhe i përdor si letër higjienike. Librat e mi kushtojnë 300 dollarë e lart se kanë qarkullim të vogël se shkruhen vetëm për ne të zgjuarit, jo për ty. Ti s’mund të kuptosh asnjë fjali në librat që lexoj unë.
Dhe kjo puna e vlerave familjare është projeksion. Dulla, ose xhaxhi Enver si e quan ti, njihej që ishte pederast. Dmth moralist i pamoral si ti.
Baba për mua është vetëm një burim i dijes dhe urtësisë, është dhe mësues. Unë kam burime të tjera të panumërta.
Unë këtu vij kur kam kohë për të humbur, thjesht të tall leshtë me InkuizitorinModh që e katandisi kokoshin një thelë.
1234567890
O t’mjert na për ju, o t’mjert na për ju.
1234567890
Ia pa dhia deles themi ne katunarët e pacivilizueshëm. Ti kushedi ça ke bërë me atë tironcllikun tënd të nënvlerësuar nga jeta. Tani që kemi ikur të gjithë ne katunarët s’ke as kë ofendon më të ndihesh superior.
1234567890
1234567890
Ti si burrë i mirë s’dukesh, mund të kesh qenë dhe spiun. Ti gjithato citate i bën vetëm për të mbuluar kompleksin tënd të inferioritetit.
Nga e di unë që kam IQ të lartë? Testet që kam marrë. 2PhD. MS në inxhinjeri aerospaciale. Kërkimet shkencore që kam mbyllur me sukses. Gjuhët e huaja.
Më 14 janar 2021 isha dëshmitar në gjyq në favor të një egjiptianeje. Pas gjyqit avokati i akuzës Mark Berkowitz i tha klientes së tij për mua “he is abnormally intelligent”.
1234567890
1234567890