Diskutime te lira - Shtator 2019

Zvicer Gjibraltar 0-0 minuta e 35. e paskan ne gjak, nuk hy Mireli.

WTF!!!
O bir, na e kemi mujte bullgarine ne sofje. E kemi mujte Çekine dje. Kemi barazu me Danimarken, me malin e zi ne podgorice.
Jemi kombetarja larg ma i mira ne bote sa i perket konsistences pa pesuar humbje 15 ndeshje rresht. 10 fitore 5 barazime. Kombetarja me me se shumti gola te shenuar nga e gjithe Liga e Kombeve, 55 kombetare.

Cka ka lidhje kaurri? Ata pordhacet e tu te tredhur edhe ata i ka stervitur e rritur kaurri.
Une te thash, Rashica, qe eshte kapiten i gjigandit gjerman werder bremen, deri para pak vitesh ka luajte neper livadhet e Kosoves me ekipin e Vushtrrise. Njejte Vedat Muriqi, qe eshte topsulmuesi i fenerbahqes ne turqi, eshte rritur ne Liria e Prizrenit, Zhegrova i Baselit sot, eshte rritur ne Flamurtar te Prishtines. Rrahmani etj.

1 Like

Je mosmirenjohes e nga anet tona thone qe pordhet e mbedha grisin brekat.
Ne livadhet e Kosoves mund te ken bo vrap por jane produkt kulture e infrastrukture oksidentale. Si tha ajo Cuca prej Tuzi, tkish ken nTuz me burr prej Tuzi sdo isha modele ne new york por tu mjel Lopen.

Kta te tredhunit e mi jane ene te tute se gjysmen e ke prej Kosove te trainu ne oksident gjithashtu. E keshtu ka per te vazhdu kjo pune perderisa as Prishtina e as Tirona nuk kane kampionate dinjitoze me stadiume te mira ku cdo fundjave komuniteti, gra burra e femije, shkojne me qejf ne stadium, shofin djemte e tyre tu lujt e merren me muhabet sporti deri javen tjeter ne komunitet.
Po ti je Trung e Cung e si kupton kto gjona, plus ene pordhac.
Kosova po kalon moment te mire por mba mend qe kur te fillojne humbjet do shkoni si kove pusi sepse nuk jeni aq te qendrueshem sa dukeni. Gezoni per momentin e boni nji stadium dinjitoz ku te mireprisni miqte. 2019 e ju luni ne fushe patateje.

Munden Cekine me 5 mungesa

Zhegroven e mbajne per talent te madh po sikur nuk po luan ne lartesine e fames .

Ti mbreme shave francen per afrikanet mjekrrosha. Dmth jofranceze. I mungojne stadiumet e kushtet frances, a cka?
Po shan Kosoven per bijte e saj qe luajne neper evrope.
Kroacia 99.9 te kombetares e ka JO nga liga vendore.
Shih ti ata pordhacet e tu te tredhur qe nuk gjejne dot as skuader per stervitje.

Apo bjeri t’i biem?

Mba mend cte thashe…qe kan per te shkuar si kove pusi. kush eshte sulmuesi i Cekise? Patrick Shick, sulmuesi i deshtuar i Romes qe perzune e komplet jashte forme. Po lojtaret e tjere? Medioker.
Nejse them qe Kosoven do e shohim ne Europian kesaj rradhe e do bejme tifozllik me qejf por ka per te pas zhgenjime te mbedha.

Jo mer spo ti shaj sepse Kosova i ka bijte edhe tek ne e jane edhe tute, por te shaj ty qe mohon nje fakt te pranuar, se futbollistet tane me te mire pergatiten ne oksident. Justifikimet jane gjo tjeter.

Nuk e shava por mu duk e shemtume me gjithe ata mjekerosha arap, nje a dy ene bohen po me ardh dita me kerku nje lojtar te bardh me sy bojeqejll francez sikur nuk shko. te lujne me algjerine marokun mjekeroshet jo?

Dobet jane e me bejet qejfi qe kta te Kosoves jane me ne forme.

kush eshte me e bukur, Mis Kosova apo Mis Shqiperia?

1 Like

Menagjeri i tij belg personalisht me ka thene se prej 2000 talenteve qe ka sjelle ne evrope nga e gjithe bota, Zhegrova mbetet laaarg me i talentuari qe ka pa ndonjehere. Por, fjala eshte per talentin. Pjesa per te cilen po flet ti quhet pune.

Ok me cfare lexoj por edhe komentuesit e ndeshjeve vihet re njefare zhgenjimi.nje gazete kosovare bente thirrje mos ta thirrin me ne kombetare .

Po ndoshta nje dite keta futbolliste te gatitur be europe do behen trainere e eksperiencen e fituar andej do e sjellin ketej .

Mis Shqiperia eshte pe Kosove, e kombetarja jone kishte 6 kosovare dje por ky si njef si te tijat… qeshtje kulturore…

Na jemi shume te hapur per diten kur do te kemi zhgenjime.
Btw, cfare zhgenjimi cenka mos me fitu Kosova ne futboll ndaj Cekise? Kush eshte Kosova btw?

E vetmja cka na intereson neve eshte suksesi, fitorja, dinjiteti. Zhgenjimin e kemi kur te duam.
Zhgenjime ka argjentina e messit higuanit e agueros. Ka edhe spanja e gjermania.

Neve nuk na duhen eksperta t’i paguajme me na tregu sa e forte eshte franca e anglia… tregona ti sa e forte eshte Kosova, cka mundet me ba Kosova.
Ose, “Degjoni ketu, une jam eksperti de biazi dhe edi reja, ju nuk e dini por une jam paguar te u tregoj qe franca eshte ekip i forte, prandaj dilni ne fushe por mos gaboni te vraponi perpara, mos gaboni me lujte futboll, thjeshte silluni si pordhace”.

Po ti hoqe Bonjakun e solle Cifutin REja a zviceranin Debiazi. Pse smorre Staroven ti si trainer? ti thu boj si them une por mos boj si boj une.
Kur flet ti per realitetin eshte si me fol per alien

Po tash sidomos per poziten e zhegroves Kosova i ka ne dispozion minimum 6 opcione, secili ma i mirë se tjetri.
Mirë nuk eshte me e gjujte ne lloq talentin pse nuk eshte ne ditet e tij me te mira. Eshte 19 vjeç, mirë eshte me e afru, duhet pak durim.

Duhet te kene kujdes mbrojtjen .fidan aliti eshte heroi I ndeshjes se shpetoi dy gola te paster nga daljet e kabuara te portierit .
imazh

E hoqa bunjakin.
Ta hjeki edhe guardiolen kysmet. Se nuk i duroj me lujte koqe kur e dij a kam potencial per ma shume a s’kam.
Bunjaki ne ndeshjen e pare zyrtare te kombetares i pati fut startues 4 familjare te tij me mbiemer bunjaki.
Po ne vitet e veshtira te izolimit ka kontribu me kompensime simbolike, edhe e kemi duru deri ne fund te edicionit kualifikues ne ate kohe.
Bunjaki eshte emeruar trajner ne kohen kur nuk na ka vyjt trajneri as kombetarja.

Pjeri yne? Se ai eshte menagjer talentesh futbolli.

2 Likes

Nuk e njoh Pjerin, po menagjeri mbante syze dhe nje cante ne shpine.

ne rast lufte midis Kosoves dhe Shqiperise, kush fiton? Kush eshte me i forte?