Diskutime te lira - Shtator 2019

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira për këtë muaj. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

Pare t’modhe paska pas ky Sorosi!

1 Like

tema kryesore e vitit :grin:

Ka filluar open season ne Shqiperi, po dalin te gjithe nga burgu.

Ua nxjerrin hasmit ne shteg.

Keto rinovimet e ambienteve te perbashketa ne blloqet e apartamenteve te kohes se Dulles jane lip stick on a pig .cuarje e pareve dem pavaresisht qellimeve te Mira .

sheeet, mos bej zhurm se peshqit po pushojne!

Te rekomandoj ta kendoc :blush: kete liber.
21 Lessons for the 21st Century

linkun aga!

https://books.google.com/books/about/21_Lessons_for_the_21st_Century.html?id=W7ZMDwAAQBAJ&printsec=frontcover&source=kp_read_button

Jo vetem Facebook, por ideja eshte e njejte, njerezit po pirdhen nga trute.

e vlersoj kujdesin, por me vjen keq te perseris qe nuk lexoj me libra, jam lodhur bija ime duke lexuar dokrra per te ardhmen, nderkohe qe asnjeri nuk di se çar osht tu ndodh sot.

Prit i çik se me nderpreve, te them se çfar sapo lexoja per te ardhmen.

Isha duke lexu fundin e nje shkrimi per te ardhmen:

Sepse, ndërsa në sms një individ shkruan: “Çpb”, kur e ndeshim të njëjtin individ në rrugë, pa dyshim që ai na pyet: çfarë po bën?

A duhet të trembemi atëherë nga sa po ndodh? Koha le të flasë.

(fund)

© 2019, autorja. Të gjitha të drejtat të rezervuara.


Pergjigja e pyetjes:

E pse te trembemi kur nuk e dijme se çfar po bejme? (ptkndçpb?)

Ja dhe Osbe ja certifikoji zgjedhjet Gjigandit e ja la dobicin ne dere Ouzites. Cere jan kta idiot opuzitare qe i kan ra per hise atij veni…per gjynof.

http://www.gazetadita.al/voa-drejtori-i-dash-ne-tirane-nuk-takon-presidentin/