Hopppa dhe nje tjeter :
nuk erdhi Godoja, por te pakten na erdhi Stalker suedezi.
Lockdown me shkolla e universitete hapur , shpikje e re kapitaliste ! Duke pritur valen e dyte ne Kine …
Per veton e Luluthe holandezit thua? C’thote gazetari i paparti Qim Peka i medias së papolitizuar të Shkërdhenit për të, na e sill pak.
Po une ate te e kam pa maleve me Ilirin pse edhe me zenin dilka maleve ky?
Pse po gjallerohen ne Europe dashnoret e Albes me zamete e te ftohur ngambrapa, valle
E vret veten burri nga gripi do thuash ti…
Masha’Allah feja paqes. Do kene marre zemer nga ai karikaturisti qe karikaturon karikatura karakteristike.
Nashi sipas Arban vegles duhet te ndalohet hyrja e shqiptareve ne vendet e BE sepse sjellin terrorizem.
Një nga autoret, raportohet të jetë Kujtim Fejzullahi, i cili është me origjinë shqiptare nga Maqedonia dhe se ka qenë i dënuar për terrorizëm në vitin 2019.
jeni ngambrapa ne kohe, tani terroristet jane negacioniste, Marloni ka ndrru sume. Atentati i Vjenes. Ferkojani bolet Marlonit ndryshe, kane ardhur kohe te reje, nafake te reja, ferkime te reja e kamasutra te reja.
ai ka lindur në austri,dhe për ju të integrim-asimilimit ai duhet të ishte austriak! ashtu siç për sportistë të ndryshëm të lindur në perëndim thoshit se nuk janë shqiptarë,po zvicerian,gjerman etj!
apo kur është puna për të nxirë shqiptarët,yrrysh juve!
kur themi ne kombëtaristët që do kontrolluar feja e nuk duhet të lihet në dorë të turqve e grekve,jooooo ,të bëjnë çtë duan! ja pra,nxënësit e arabisë ! dhe ai prifti shqiptar i shkolluar nga janua,që shprehu konsiderata për amfiloqijen serb kur vdiq.
Sikur më paska dëgjuar kapllan boy, një ish shqiptar pa identitet,që pasi se pranuan të bëhej grek,vajti ta provoi andej nga nahijet e albës!
Thotë kapllan-alba-----ai s’është shqiptar, është austriak. As sorrosistet më të thekur nuk e thonë këtë paçavure.
Po kacifa,zoti kapllan,shqiptar ishte??? Po dulja???