Diskutime të lira

1234567890

:+1:

immagine

1 Like

per eksperince personale dhjetravjeçare ne kuzhinat albaneze dhe italiane kam vene re pothuajse gjithmone se raporti i burrit me gruan eshte sakte raporti i Kishotit me Sançon: burri i shtrire ne minder me syte ne tavan fantazon si idealist surrealist donkishotist, gruaja duke perzjere groshet me luge druri e sjell ne vete si materialiste realiste sançopatiste. E qe te dy bejne nje mut te madh - me te madh se te dy personazheve te Servantesit - qe e hajne vete me gjith kalamaj e boten postmoderne mbare, me shkrimtare, artiste, filozofe, shkencetare dhe gjithsejt.

1234567890

Sot idioti është gjithnjë e më specialist (i specializuar) - Ennio Flaiano

e pata thene qe ne fillim: Kina (qe dukej se ja hodhi) do jete e fundit qe do mbylle kapitullin e virusit, per shkak te qasjes se saj fashistoide)

right now :

Manifestim nate sonteZhengzou kunder mbylljes se mijra punetoreve me motivin e Covidit (ushqim vetem me laker dhe patate per jave te tera).

Manifestuesit tentuan te pushtojne disa radio lokale per te informaur popullaten. Represioni ishte ekstrem.

Oggi il cretino è pieno di idee - Ennio Flaiano

1 Like

Il cretino è pericoloso perché ha un sacco di idee - Ennio Flaiano

Si battono per le idee pur non avendole - Ennio Flaiano

“This is a dead end,” Zelensky said at the emergency meeting, called by the United States and Albania to discuss the Russian strikes. “We need your decision.” Interesting, po zgjidhim hallet e botes, :kissing:

.

2 vjet e gjys (gati 3 vjet) pas fillimit te epidemisë : Çajna ! :grinning:

dy franceze t’mdhenj Gilles Deleuze dhe Felix Guattari qe mbajne kaptinen me dore se ju peshon truri nga mendimet e mdhoja:

Bashke kane shkrujte nje liber t’modh me tittull: “Çfar eshte filozofia?”

Hajdaraga po meno: “Pse eshte diçi dhe nuk eshte hiçi?” (dmth: pse osht kaptina plot dhe jo bosh?)

federol-k8w-U31502499727823C-656x492@Corriere-Web-Torino

Fellinit dhe Gustavo Rol i rendon kaptina gjithshtu, duhet ta majne me dore.

10 te vdekur në Xinjiang në nje ndertese per shkak të izolimit nga Covidi dhe pamundesise se nderhyrjes se zjarrfikseve. Manifestime masive dje dhe sot kunder lockdown (nderkohe qe bota mbare feston ne Katar).

Kina, modeli qe duhet të kishim ndjekur :joy:

https://www.whatsonweibo.com/chinese-students-are-making-their-voices-heard-from-nanjing-to-xian/

Paul_Valery

Early-life-of-Paul-Valéry