Diskutime të lira

Mirseerdhët tek tema e diskutimeve të lira. Këtu mund të diskutoni pak a shumë çfarë të doni, sidoqoftë duke ndjekur udhëzimet e faqes.

1 Like

material pellazgjik

310382234_10228809571773265_4070110381212197238_n

Mosaico con motivi di valore apotropaico: fallo pisciforme con eiaculazione affiancato da due organi femminili stilizzati con la scritta O.CHARI che evoca piacere, fecondità e abbondanza.- fine II secolo d.C. - Museo Archeologico di Sousse, Tunisia

:smiley:

sa peshq kemi mbet?
qeveria për ibret!
penisi për qamet!
as nuk pret e as nuk vret!
vagina pa mëshirë vret e pret!

I fundit i pershqve ketu

r.v.
Kjo e tregon madhështinë e të Modhit në mënyrë më se evidente, i vetmi intelektual i shquar shqiptar i mbetur në fushë të burrave, të tjerët e kanë treguar në mënyrë evidente që janë pordhanjosë. Dikur Peshku ishte tumllas me intelektualë t’mdhej që diskutonin për çështje kapitale të politikës, albanologjisë dhe letërsisë. Sot ku janë? Sigurisht tu i ra me dorë sepse i kanë zgjidh të gjitha çështjet me përjashtim të çështjes seksuale që përmban të lidhura të gjitha çështjet e tjera të zgjidhura.

Por shyqyr zotit ka mejdane të tjera të jashtme përveç Peshkut, siç ka shtete të tjera jasht shtetit ku unë mbroj dinjtetin e kombit si përfaqsues i vetëm. Dje duke bo nji dor muhabet me ca intelektual të jashtëm rreth një shprehje të një intelektuali të shquar francez me origjinë rumune: “Spermatozoidi është bandit në gjëndje të pastërt”, unë përfaqsova Shqipërinë si konsull kulturor duke thënë: “Shprehja rrëfen gjysmën e meselesë, gjysma tjetër është: Ovuli është kurva në gjëndje të pastërt”.

dhe më pas thashë: Historia e botës nuk fillon siç ka thënë Kadareja: “na ishte një herë një prift dhe një gjeneral” (që është varianti gej i zanafillës), por na ishte një herë një spermatozo bandit dhe një ovul kurvë në gjëndje të pastërt që u përleshën lesh më lesh midis tyre, me rezultat krijimin e një spermatozoi dhe ovuli në gjëndje akoma më të pastërt banditore dhe kurvërore. Kjo është rrjedha e historisë njerzore, gjithnjë e në rritje e sipër pastërtia e përleshjes midis leshit banditit dhe leshit të kurvës, gjë të cilën albanologjia nuk e konsideron sepse albanologët janë piçka dhish.

Jemi ketu deri ne fund :fist:t2::fist:t2::fist:t2::fist:t2:

:laughing:
fundi do te jete kur te mos komentosh më as ti, kur te mbetem vetem una pa çuna, vetëm atehere bota do të ketë para syve shkrimin absolut! Shkrimi absolut shkruhet kur e di se je pa lexues, je Autori ne diten e pare te krijimit te botes, qe sheh se “krijimi eshte i mire” pa lexues, sidomos lexues te pjerdh nga trute prej politikes.

2 Likes

Do jete dita kur nuk do kete me 2 ane te nje medalje. Do jete dita ku nuk do kete me diskutime nese gota eshte gjysme plot ose gjysme bosh.

e afërt është dita kur për lexuesit e pjerdh nga trutë prej politikës s’do ketë as medalje e as gotë fare.

1 Like

#dojadalim

immagine

Tjeter eshte braktisja e tjeter vetmia.

#ohsat’kuptoj

immagine

:joy:
i modh je vallaj ahahaha

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.

Po aktivizohet prap per zgjedhje ky?

Kush mër, mirjami?

Me kishte marre malli per te barastundurin dhe per sondazhet e tij i ulur me gju te zyra e Qimit. Cthone sondazhet i barastundur?