Dy romane "të rinj" nga Konica

Dy vepra deri tani të panjohura të Faik Konicës, dy romane shkruar nga ai në frengjisht të cilat janë përkthyer rishtas, janë tani në duart e lexuesve. Martesa e Lejlës dhe Sotiri dhe Mitka u botuan në Paris nën pseudonimin Jean de Kroia në vitin 1911.

3 Likes