Edhe 1000 vite jetë (?!)

Hudh mer presor nei numer llotarie per neser, po parashikime per mas i jave e tutje i thajme vete na.

i mjeri Hawking…

nuk e di me ç’kandar i ka matur këtë mijë vjet që i kanë mbetur njerëzimit para se të shuhet!
Bën vaki që instrumentin e ka të përsosur, hallall… por vallahile, dhe bereqaversën - pse jo 1015 apo ndoshta 1005 vjet? kush mund t’i shmanget sot në shkencë gabimit 0.01% apo 0.005% ?

Më tutje, meqë po diskutojmë për jetëgjatësi të njerëzimit në shkallën 1*10‹3, a është në gjendje shkencëtari ynë të parashikojë ndonjë ngjarje më të afërt?

1 Like

Kam njoft njonin qe u merrte me studimin e qendres se Tokes. E qate mo, shume i suksesshem etj. etj. I them, po pse nuk i zbato kto marifete per dicka mo afer nesh. Qeke fare ti tha, aty edhe te del boja se e cpojn, qendren e Tokes s’ka bir qe e arrin.

Rujeni ket planet merr derra. Nuk gje birre me as i ven tjeter .

Jetojme ne kohera ekzibicioniste, madje disa dekarata ekzibicioniste frymezojne trushkulurit te bejne ate pytjen unikerisht shigjetuse, shkatarruse, devijuse vend e pa vend: “E ke shkencore?” O i ziu une per ty qe jo vetem s’je marre me shkence ne profesion, por ke pas dhe tezen drejtoreshe ne gjimnaz e tetevjecare dhe ke harru me msu perkufizimin e shkences. Sos i kam pas gjithe diten sot perqark, njerez qe nuk shternin me “debate konstruktive”, futem ne peshk gjej pjesen perplotesuese te temes me superioritet israelian. Racistat e ngjyres quhen racista, po racistat e pikepamjeve si quhen, marksista? :stuck_out_tongue:

Mua me mjaftojne dhe me teprojne .

Hawkinsit vetë doktorët i kishin dhënë 2 vite jetë para 50 e kusur vjetësh…

1 Like

Hic nuk ka rendesi per sa kohe qe vdekja e secilit eshte fundi(qameti, apokalipsi) i tij.

1 Like

duken shume por nuk jan pak

3 Likes

Po edhe pas meje te vij qameti sikur nuk shkon . U thom 1000 vjet bereqavers dhe kete me dore mbeshtet te gjoksi.

1 Like

Epo edhe akullore edhe cokollate s’ka:)

Jo jo buke me vaj ulliri kerkova une :joy:. Nuk kam pretendime.