E tha pra deputetja HajdarMatesja…boll me sulmet ndaj Bashes…PD KA NJE LIDER TE PERHERSHEM…me troc se kaq nuk ka
Sot demokratet kane marre pergjigjen prere se partia demokratike eshte prone private e Berisheve. Listat gjithashtu jane pazar i tyre. Luli eshte thjesht nji pupet qe dihej por nuk thuhej, por tani te gjithe mund ta thone.
Filluan
Njerez ordinere deri ne qelizen e fundit. Nuk kane fare respekt per konfidencialitetin e nje komunikimi.
Tani Silvit le ti dale ndonji dhe te thote te balkanweb apo te opinioni i sapllakut ndonji muhabet intim apo cfaredo lloj komunikimi qe ajo ka pasur ne konfidence me dike. Ndoshta idiotja mund te thith pak me shume kulture ne kete menyre.
nuk ngre dot më kokë çeta! do zvarritet edhe ca derisa të japë shpirt qoftëlargu e do bëhet si partia republikane! nuk është punë kryetari! i mbaroi vaji i kandilit! numri i debilëve siç duket është në rënie, në fakt zgjidhja më e mirë do ishte ta merrte rama pd-në dhe ps-në tja linte metës
Patrioto, Silvi eshte ajo qe kur fliste Saluku ne Kogres, kjo ishte shtatezone, dhe deklaronte para mediave se Femija i saj ne Bark leviz kur degjon zanin e Salukut prej lumturie.
Tani me u mor me Silvin te vret zoti…se eshte besnike ndaj Liderit …si shume te tjere qi njofim neve, por edhe si shume Koreane Veriore qe nuk i njofim.
Vetem Selami ja ka lypur kesaj dhe kjo s’ja dha? Po Ristani i shpalosi platformen qe e votoi kjo? Mon dieu kur thote Pjeri.
Mon dieu
Mos u gabo. Mijn God thote Pjeri. Ai thote dhe fakju por nuk besoj se eshte aq i paedukuar sa t’ja thote kesaj zonjes Silvi.
S’po me kujtohej ne flamandshe dhe perdora ate ne frengjisht.
Ske pune mo tek Godina e Shqupit i kishte thon Shoferi Demokrat Selammyt…tok e xanun…kan faj Tironcit apo nuk kan aq faj…si thoni more shokeni…
Nuk mund te akuzojne ene Edvinin qe eshte paterica e majte e Lulthimit se Paterica e djathte eshte Doktori i Hysniut.
Ky Selami bo mire me ik vete, ca i duhet Partija ktij , ky gjume fle tere diten ( jo se gjumi eshte i keq ) , e kemi KRYETARIN , nuk na duhet Kryetar tjeter , KRYETARI tani te zgjedhe kryetarin e Partise e te gjithe te ikn ne plazh te lumtur , dashka kryetar ky , ca u bo ktu Bojaxhi ?
Ky katundari i Librazhdit me partesy te bardhe si te Saliut e Pashkos mbronte dipllomen ne 88 me tezen ''Mendimi estetik i shokut Enver Hoxha per letersine dhe artet ‘’
PO si njeri me shkolle Dulla e thante estetiken ne letersi dhe art
po dhe Selami nga Librazhdi gjithashtu …
Po se pastruan Pd keto nga komunistet e hajdutet nuk kane gje ne vije me votuesin popull qe shkon e flen me mullixhiun …
Asnjehere nuk e mora vesh pse në 4 vjet, Selami e mori vetem 3 here fjalen në Parlament
Po mo patriot po. E mbaj mend kush eshte kjo. I mbaj mend dhe lotet qi nuk i ndalshin ksaj sinjorins, edhe kur tha qi i lvizi fmija n’bark kur dixhoi zanin e atyj.
Lere lere se si pune e saj jane 99.99% te llogorja e shqupit.
Sokol Balla: Ju keni qenë shumë kritik ndaj qëndrimit të PD në lidhje me reformën në drejtësi, por kur vjen puna tek aktiviteti juaj publik [shumë rrallë kujtojmë që ju të keni folur në Parlament. Dikush mund të pyesë, cila është pjesa e aksionit të zotit Selami në këto 4 vite opozitë të PD?
Eduard Selami: Kam edhe unë pjesën time. Por, duke mos qenë pjesë e lidershipit të grupit parlamentar rrjedhimisht je jashtë. Përse duhet t’u bashkohem unë atyre sherreve? Kjo është natyra ime, kam të mirat dhe të këqijat
Paska dale ajo tema e diplomes se Eduard Selamit ne selamet sot, ajo qe permend dasara me lart. Pervecse nje perpjekje si bicim goditje poshte brezit, per te treguar sa e donte Dullen ky apo sa i ceket ishte ne ate kohe, ajo nuk i hyn kujt ne pune tani pas 30 vjetesh. Ne ato vite, kush me shume kush me pak ashtu ishin, rrapa zhdrapa se s’kishin pare bote me sy. Per mua me domethenes per Selamin eshte fakti qe kur erdhi ne SHBA tregetonte makina dhe nuk beri asgje per te ngritur veten nga ana intelektuale apo te krijonte zerin e tij ne sferen e komunitetit shqiptar persa i perket anes politike sic bejne keta Shenasi Rama etj. Duke ndenjur keshtu si kukudh nuk frymezon njeri.
Nje kandidature fallco sa per te thene qe ka demokraci brenda PD e behen zgjedhje qe vetem zgjidhje nuk jane… Basha ngelet numri nje i PD edhe per shume kohe…
Saturni, ai artikulli qe solle, tregon se Shqiperia dhe PD, udhehiqet nga “demokrate” qe jane te ngjashem me komunistet e 1945. Pra edhe pas 70 vjetesh, shohim po te njejten mentalitet.
ik o eduard islami, bohu i famshem n’amerike i her, pastaj hajde n’shqipri per tu bo kryetar partie.
Po ti mij,nga je qytetare qe mbete duke i sha te gjithe katunare