Shume mire!
Atehere perse duhet lavderuar se ka denuar dhunen në familje,kur në fakt ai thote qe si kam thene ato fjale per babane e tij?
Ti sikur nuk e nise temen lidhur me marrdheniet e tij dhe babait, sikur e nise per eventin, gje per te cilen une ‘fola’…
Serioz, nuk e kuptoj pse e ven ne dyshim . Dhuna ka qene e denuar ne Shqiperi, kam pershtypjen se Ju nuk i keni jetuar ato kohe, prandaj ju duket e pabesueshme.
akoma juve me babain? Ermal meta thote qe s’e ka per babain dhe qe e kane sajuar portalet ate muhabet.
Cila dhune ka qene e ndaluar? Mbase nga ana ligjore, po pak prinder e mesues kishte qe I rrihnin femijet para dhe pas buke?
Ndoshta Luli e ka per dhunen e vertete, jo ate disiplinuese.
Gjate gjithe jetes kenduar me ndjenje te pandryshuar ky
Ky (nëna tij e ai vete) do kete marre letrat ne itali, prej abuzimit te te atit, prandaj dhe s’ka si mos te flase tani. Rast klasik ky.
Italia ste jep leje per budalliqe te tilla, mos e ngaterro me usa. Ne itali ka kuta cdo vit per te bere letrat. Plus dikur, kur kane ik keta, cdo tre vjet ka pas nje senatoria, qe gjithkush bente letrat.
Në nuk e dime nese e ka babane ky apo jo.
Nuk e dime se ku jeton.
Pastaj nese merr letrat se abuzohesh nga burri,nuk do te ngelej njeri pa marre letrat…
Nga sa pashe ne intervisten e Ermalit,ai mu duk me kembe ne toke.
Dhe gazetareve shqiptare ju tha qe ska te beje fare kenga me babain e tij.
A e degjoi njeri kengen e ketij se shoh qe famen me te madhe e paska marre i ati padashur…A thua s’ia ka vlejtur kenga?
Nje person me shpirt te bukur.
ajajajaja zhardin ktu e shkele, shpirti nuk ekziston, ekziston vetem trupi. Pranej na thuaj ndonje gje per trupin e Ermalit.
Tiku, shpirti nuk eshte ekskluziv i religjozeve dhe inkuizitoreve.
#dojadalim