Ermal Meta fiton cmimin e pare ne Sanremo

Shume mire!
Atehere perse duhet lavderuar se ka denuar dhunen në familje,kur në fakt ai thote qe si kam thene ato fjale per babane e tij?

Ti sikur nuk e nise temen lidhur me marrdheniet e tij dhe babait, sikur e nise per eventin, gje per te cilen une ‘fola’…

1 Like

Serioz, nuk e kuptoj pse e ven ne dyshim . Dhuna ka qene e denuar ne Shqiperi, kam pershtypjen se Ju nuk i keni jetuar ato kohe, prandaj ju duket e pabesueshme.

akoma juve me babain? Ermal meta thote qe s’e ka per babain dhe qe e kane sajuar portalet ate muhabet.

Cila dhune ka qene e ndaluar? Mbase nga ana ligjore, po pak prinder e mesues kishte qe I rrihnin femijet para dhe pas buke?

2 Likes

Ndoshta Luli e ka per dhunen e vertete, jo ate disiplinuese.

Gjate gjithe jetes kenduar me ndjenje te pandryshuar ky

Ky (nëna tij e ai vete) do kete marre letrat ne itali, prej abuzimit te te atit, prandaj dhe s’ka si mos te flase tani. Rast klasik ky.

Italia ste jep leje per budalliqe te tilla, mos e ngaterro me usa. Ne itali ka kuta cdo vit per te bere letrat. Plus dikur, kur kane ik keta, cdo tre vjet ka pas nje senatoria, qe gjithkush bente letrat.

1 Like

Në nuk e dime nese e ka babane ky apo jo.
Nuk e dime se ku jeton.

Pastaj nese merr letrat se abuzohesh nga burri,nuk do te ngelej njeri pa marre letrat…

Nga sa pashe ne intervisten e Ermalit,ai mu duk me kembe ne toke.
Dhe gazetareve shqiptare ju tha qe ska te beje fare kenga me babain e tij.

1 Like

A e degjoi njeri kengen e ketij se shoh qe famen me te madhe e paska marre i ati padashur…A thua s’ia ka vlejtur kenga?

1 Like

Nje person me shpirt te bukur. :slight_smile:

1 Like

ajajajaja zhardin ktu e shkele, shpirti nuk ekziston, ekziston vetem trupi. Pranej na thuaj ndonje gje per trupin e Ermalit.

Tiku, shpirti nuk eshte ekskluziv i religjozeve dhe inkuizitoreve. :stuck_out_tongue:

1 Like

#dojadalim

immagine