Pata qorre, si ajo qe hengra une para 2ditesh ne nje restaurant,ishte delish btw lol , apo kjo Madona plaka qe ska cte bej me me jeten e saj ec e protestojme per love. Wtf,kush ua mohon dathurite ketyre mo aman.
M’falni se nuk e kam idene shume ca eshte Femen, ok te protestosh, po me cudit pse duhet te protestojne lakuriq? Si e gjejne guximin me protestu ashtu topless. Must be really uncomfortable… sh e sikletshme.
Prit prit, sapo ka fillu:
Hopaaaaa
E bejne per te marre me shume publicitet. Dikur ne fillimet e tyre, protestonin me sexy lingerie, po ne nje proteste ne Ukraine, njera kishte shkuar topless dhe u be buje e madhe. Qe atehere e adoptuan si praktike.
gabimet gramatikore, e te llojeve te tjera, te gjuhes, jane fenomen i rendomte mes amerikaneve.
ka peshky nja dy anetare qe te ngjiten si parazite pas komenteve dhe hajt t’i heqesh qafe.
Pershtypja eshte qe jane ‘nit pickers’ si persona, dhe e perdorin kete si mjet oponence.
Sidoqofte kjo si figure e larte ne administraten e trump, duhet te beje kujdes.
“Beteja gramatikore” ka ne vetvete nje lloj diktature e cila pengon komunikimin njerezor, jam e mendimit.
Ne fakt nuku e ka aq kabim .historic ka kuptim qe ndryshon historine historical ka kuptimin e nje ngjarje Te shenuar historike.
Dhe pjesa e dyte mund tethuhet ceremonia per betimin apo e betimit.
Rednecket e alabames jane shume krenar per ty.
Ti si hippy prej Mëxixe a je krenar për Presidentin tënd?
Hell no po rednecket e alabames llafosen mu si ty apo ti si sta.piet cecon atij I rane leshte ne mes tyre😄
Po c’redneck mi. Mos shko aq poshte. I ke dhe up north. Po shkoja diku para nja 2 ditesh, GPS me futi ne ca rruge qyteti. Shtepite mansions moj. Kishin parulla supporti neper front yards per Trump. Filthy rich moj, te bardhe,
Ngjarje e shenuar historike qe ka ndodhur ne te shkuaren, jo kur je present. You need to apply the historical perspective on it. Hence historic.
Jo vetem mes amerikaneve, por ne rolin qe eshte kjo ose qe do te jete, duhet te beje kujdes. Na duhen mesues qe t’u mesojne femijeve ndryshimin midis “their”, “there” dhe “they’re”, po eshte pak veshtire kur shefja e mesuesve s’di te shkruaje per vete. Perndryshe le te fillojne te shkruajne dialektalizma si “ain’t” apo “git’r done”.
Inaugurimi eshte historical event sepse regjistrohet ne librat e historise.
o shoku po ne kemi pas tete vjet president kete shokun…
s’na the gje
(ose te pakten, s’na the ndonjegje qe s’ta kisha thene une )
Ka plot rednecks Te pasur😄
11:29 PM - 6 Nov 12 … Revolution it is, you motherfucking piece of shit.