monumentin, them une, me mire se me llafe
Korriku, une s’para perzihem ne bisede me ty per ceshtje Birishe. Nuk ta heq kenaqesine e te qenit ne front lufte. Le qe as nderhyrja ime s’qe per ceshtje Birishe, por per cfare thote zoteri Saturni me siper per ata te “tokes se xanun”.
jo s’kam c’them, as momentet paqesore nuk me nderhyn.
po kesaj here, ti fole me saturnin, une fola me ty, e hajdi foli me mua… ec e gjeje i thone fjales
Duke ia zene pronen tjetrit diversifikohesh?Interesante kjo teori.
Jo eshte pergjigja e drejteperdrejte. Ardhja e verioreve ka mundesuar diversifikimin. Problemi eshte se me ardhjen e tyre ti (dhe me gjere opinioni publik) nenkupton zaptim tokash (“toka te xanuna”), cecenizma e te tjera paragjykime negative.
Nuk mund te presesh tjeter kur kane konflikt interesi me historine, pervecse balet.
Si do zbardhet historia e verioreve (falje @Pjetermustakuqi, respekt pa fund per njerez si ty) po nuk u zbardh berisha.
Pastaj, kane kaluar mbi 20 vjet, eshte koha per furca e modifikime.
nuk di a ja u ke pare koreografite me teme komunizmi sa interesant i kane.
Une nuk kam paragjykim,kam gjykim.Po beja fjale si eshte krijuar ky cilesimi cecen,nga zenia e tokes.Shprehja qe hasje me dendur ne ate kohe ishe “Erdhen cecenet na zaptuan tokat”.Ne me pyetsh mua ishte i pasakte,se presupozohej qe lufta ne Ceceni ne ate kohe behej se cecenet si te thuash mbronin token e tyre.Nese do mendimin tim,ardhja e tyre solli shume me teper probleme shoqerore dhe jo ndonje perfitim ekonomik.Nuk eshte se shquhen per punetore te medhenj verioret,me shume kane jetuar nepermjet antiligjit,Leri krahasimet pa vend me Kinen ku ata fshataret shfrytezohen si skllever.E vetmja lidhje eshte qe ne Shqiperine e cunit te Sheqeres u zbatua edhe me mire se ne Kine parulla maoiste “Fshati te rrethoje qytetin”
Jemi ne temen e Z. Trump ketu ju lutna shume.
P:s. Ai qe duhet te zbardhet eshte Rama, se duket si iranian.
po ja pra, berisha, trampi, monumenti…
Edhe nje premtim tjeter I mbajtur.
4 dite 4 premtime te mbajtura.
I will be making my Supreme Court pick on Thursday of next week. Thank you!
DJT
Ore meqe ra kjo mortja Trump dhe u pame, po si po firmos ligje mbi abortin ky Gogla qe diten e pare? Do organizohen femrat dhe do nxjerrin ligje qe meshkujt te kene vetem nje testikul qe ktej e tutje ose …nese e derdhin mrena ta thithin mbrapsht.
Berisha nxjerr dokumentin: Thika pas shpine e Ramës, vota kundër në NATO, ditën që fitoi Trump!
15:10, 26/01/2017
Ish-Kryeministri Sali Berisha ka paraqitur sot në Kuvend një provë të asajj që ai e quajti “thikë pas shpine” të sigurisë kombëtare të vendit nga Kryeministri Edi Rama, votimin kundër të Shqipërisë në NATO pikërisht në ditën kur fitoi zgjedhjet në SHBA, Presidenti i ri Donald Trump!
“Ky dokument i Aleancës së Atlantikut të Veriut, që nuk është i klasifikuar, por i shpërndarë, - tha Berisha, - midis të tjerash thotë se “NATO konfirmon shkurajimin e bazuar në një përzierje të përshtatshme të kapaciteteve nukleare dhe raketore dhe kjo mbetet shtyllë kryesore, element kryesor i strategjisë së përgjithshme të NATO-së për sa kohë armët nukleare të ekzistojnë. NATO-ja do të mbetet aleancë nukleare. Për këtë arsye ne e ndjejmë se përpjekjet për të negociuar në mënyrë imediate apo për të legjitimuar shkurajimin nuklerar, janë themelisht në kundërshtim me NATO-n, themelisht në kundërshtim me politikat bazë të NATO, mbi diferencën dhe interesat që ne ndajmë për sigurinë.”
Mbi bazën e këtij dokumenti, që mban datën 20 tetor në komitetin e parë të OKB-së, Shqipëria voton direktivën e NATO-s, voton aleatin kryesor.
Çfarë ndodhi z.Majko?
Pasi fitoi Donald Trump, në datën 20 dhjetor, Shqipëria voton kundër!!! Kundër strategjisë së NATO-s!!! Shqipëria voton kundër kërkesës së aleatit tonë kryesor sepse “ne duhet t’i prishim marrëdhëniet” me aleatin tonë kryesor!
Nuk po them se ne kemi shkelur me të dyja këmbët angazhimet tona ndaj NATO-s, siç është buxheti, por të votosh kundër asaj që kërkojnë shtete si Franca dhe Britania e Madhe, fuqi nukleare, a nuk është kjo thikë në interesin e sigurisë kombëtare?! Kush i drejton këta? Nga kush frymëzohen këta?! Nga Teherani? Apo kthehen mbrapsht tek etërit e tyre?!
A mund të ndodhë që Shefi i Ekzekutivit të Shqipërisë të mos t’i dërgojë urim, Shefit Ekzekutiv të SHBA-së?! I çon Presidentit urim, detyrimisht i çon dhe Kryeministrit. Por kur bëhesh një pinjoll i Sorosit, kur shet çdo interes…
A nuk është kjo një shkelje madhore e interesit kombëtar, e sigurisë kombëtare, një përpjekje flagrante për të dëmtuar marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe SHBA?! Votoi kundër për t’u dhënë një sinjal jashtëzakonisht negativ!
Unë edhe herë të tjera e kam thënë dhe e theksoj se kjo shumicë qelbësirash shkoi para se të vinte në pushtet, në Stamboll! Dhe mori aty një libër të mikut tim Davutoglu, një akademik brilant, që ka si thelb, “zero probleme me fqinjët”.
Shikoj unë këtu në program, “zero probleme me fqinjët”!
Këtë mund ta thonë SHBA, mund ta thotë Turqia që i doli për hundësh dhe sot ka problemet me të mëdha, po na dolën dhe këta. Po ç’zero problem?! Për fatin tragjik të historisë tënde ti je i shpërndarë, jeton kudo! Ja ç’ndodhi në Kumanovë!”- nënvioi ish-kryeministri.
Nuk ka vendosur ligje kunder abortit.
Thjesht ndaloi financimin nga parate e taksapaguesve,te NGO qe jane jashte SHBA dhe promovojne abortin.
Nga i merr lajmet nga Rachel Meadow?
Dhe qe do coje ne veshtiresi per te abortuar…PERIOD. Kurse Mike Pency jot eshte hapur kunder abortit apo jo?
Cke me Rachel Meadow? Te duket vetja me i qut apo me i zoti se ajo qe ka pjeshke? Apo e urren se eshte homoseksuale? Ja qe edhe homophobia po triumfon me Presidentin Trump dhe ritmi i vetvrasjeve ne Gay e Lesbian komunitet eshte rritur drastikisht…po ty ste kercet…
Mike Pence eshte hapur kunder abortit njesoj sic ishte Tim Kaine.Apo jo?
Sic e thashe ky urdher I nenshkruar nga Trump nuk prek grate ne SHBA.
Jo nuk e urrej se eshte homoseksuale por se eshte genjeshtare.
Ka plot nga MSM qe nuk jane homoseksuale dhe une nuk i duroj dot per arsye se jane mashtrues dhe jo gazetare.
Mos e nderro debatin,por permbaju temes qe hape.
Per mu grate jane te shenjta kudo qe jane…edhe ti ske qene ne uesej para se te vije ne uesej…Fakte alternative
Fare mire ato mund te abortojne me parate e shteteve ku jetojne.
Nuk po i ndalon njeri ta bejne kete gje.
Nuk eshte hera e pare qe nje president republikan firmos dekrete te tilla.
Parate derdheshin se ato gra nuk kishin mundesi te abortonin me parate e shteteve ku jetonin por vdisnin ne aborte illegale. Boje gati se edhe ktu do fillojne te vershtiresohen abortet …filloji ne New mexico vazhdoji sot me Ojq por ti prap do mbrosh Trapin tat.
Sic e thashe nuk eshte i pari president republikan qe firmos dekrete te tilla.
Lexo pak me shume para se te komentosh.