Foto e dites

FvcJLZoWcA0wCvh

aebdec3f3ae6d5e109a4798d7fd63eca

:new:

:new:

immagine

:new:

immagine

hopa!

#adojadalim
immagine

Ahahaha
:joy:

#bishi

immagine

shibi

:new:

immagine

Kush e helmoi botën?

disidenti:
-Kush e helmoi Peshkun?

fuksi:
-Pyetja e sakte duhet bërë: “Kush e helmoi Botën?”. Mbasi gjendet se kush e helmoi Botën, gjendet edhe kush e helmoi Peshkun, sepse Peshku është një bashkësi e një rendi më të ulët se Bota, e cila e përfshin brenda Peshkun. Por dihet që disidentët janë loqe, nuk marrin vesh nga logjika matematike, e cila ka qenë lëndë mësimore e administruar nga Drejtoria e Dytë, e për këtë arsye janë kundër logjikës, mbështesin artin modern që është absurd dhe iracional.

disidenti:
-Atëherë të pyesim zotin Shyti, ai duhet ta dijë pa tjetër.

fuksi:
-Zoti Shyti di një lesh, ai di vetëm punët e kafeneve dhe absurditeteve; punët e zyrave dhe logjikës matematike i di shoku Zylo si kompetencë e vetëm atij.

:new:

immagine

Kush e helmoi botën?

disidenti:
-Fuksi!

fuksi:
-Disidenti!

zoti Shyti:
-Shoku Zylo!

shoku Zylo:
-Zoti Shyti!

immagine

:new:

immagine

:new:

immagine