Gëzuar 2017


#21

Se paskam harru


#22

Edhe po te harroje Stalker, nuk eshte se harrohet fakti i paharruar qe socjalizmin e vertete nuk e sjell parulla e Vitit te Ri ne Harkun e Triumfit te Parisit ne ngjarrjet e Korrikut, por e sjell Fucking-imi ngambrapa i Marlonit direkt e ne dysheme te nje apartamenti te shkrete te Parisit.

Dhe fuckingim jo vetem nje dite feste universale, por fuckingim dite per dite, pa pushim sex-mashin nga Korriku ne Dhjetor, fuckingim nate e dite qe te behet pakez drite!. Bolet e vellezerve Frasheri, lene shume per te deshiruar.


#23

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#24

Chi non lavora no fa , l`amore, pune te mira, **te qeshura me lo**t, relaks , jo per nje vit, por as per nje dite as per nje jave e as per nje muaj - thuaj !

Une do te uroja shqiptareve -do zoti gjeni nje pune per gjate gjithe vitit, qe te qeshni me lot, te boni qef, e te keni mbaresi ! Lume ai qe ka nje pune ne Shqiperi ! Gezuar 2017 me nje pune te plote ,per gjate gjithe vitit !


#25

A te cafte ujku ty ne katersh me gjithe goten perpara ! :slight_smile:


#26

https://www.youtube.com/watch?v=frAEmhqdLFs


#27

Ne qofte se doni nje 2017 te mbare, thjesht, ikni nga ky vend!


#28

:joy: Kujdes se e ka edhe Gjembi " friend " ate fotografin dhe do te te hudhet ne fyt … :joy:


#29

Kjo temë u sinjalizua nga komuniteti dhe është fshehur përkohësisht.


#30

E ka thene dikush qe jeton ne Shqiperi.


#31

Pak kapsolla se poplli ska lek, apo se shqipet jane bere me edukate? ( Ne llumi kemi hik ne hamerrik)